0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Великі фінали у "Спортпрогнозі"!

Протягом цілого місяця весь футбольний світ спостерігав за баталіями Євро-2024, і ось настав час для вирішального двобою. Титул найсильнішої збірної Старого Світу у неділю ввечері розіграють Іспанія та Англія. Саме цей матч відкриває програму 622 тиражу лотереї тото "Спортпрогноз".

Збірна Іспанії виграла всі шість матчів на цьому Євро. Команда де ла Фуенте демонструє справді чемпіонський футбол. Вона домінувала в усіх без винятку матчах, перегравши не тільки Албанію та Грузію, а ще й Хорватію, Італію, Німеччину та Францію. Такої сильної Іспанії ми не бачили більше десяти років. Цілком можливо, нинішня збірна гідна порівняння з легендарною командою 2008-2012 років, якій не було рівних на трьох поспіль великих турнірах.

У фіналі Євро збірна Англії зіграє вдруге поспіль. Три роки тому команда Саутгейта поступилася італійцям по пенальті, але в основний час вона не програє вже в 13-ти матчах поспіль. Це рекордний показник за всю історію чемпіонатів Європи. Так, протягом усього турніру команду "трьох левів" нещадно критикували на Туманному Альбіоні, але вона демонструє результат, і тут Саутгейта ні в чому дорікнути.

На всіх стадіях плей-офф англійці неодмінно пропускали першими, але згодом їм вдавалося відігратися. У свою чергу в активі іспанців вольові перемоги над грузинами та французами, а німців вони дотиснули на 119-й хвилині. У півфіналі свій перший гол на великих форумах нарешті забив Ламін Ямал, якому в суботу виповниться 17 років. Його вже зараз порівнюють з Леонелем Мессі, однак навряд чи Ямалу віддадуть титул MVP турніру. Справа в тому, що беззаперечним фаворитом на перемогу в цій номінації називають іспанського півзахисника Родрі.

Фінал Євро-2024 відбудеться на Олімпійському стадіоні в Берліні, а прийом прогнозів на 622 тираж триватиме до 16:55. І майже відразу після коронації нових чемпіонів Європи розпочнеться фінал Копа Америка, в якому зіграють Аргентина та Колумбія. Наприкінці 2022 року Леонель Мессі нарешті став чемпіоном світу, а тепер він може принести ще один титул для своєї країни.

Нагадаємо, одночасно зі стартом Євро ми додали до джекпоту 100 000 грн, збільшили стартовий джекпот до 250 000 грн, а також вдвічі збільшили крок джекпоту. Завдяки цьому головний приз "СП" дуже швидко перетнув півмільйонну позначку і стрімко наближається до рекордних 715 000 грн! Станом на п'ятницю серія без зірваних джекпотів налічувала 39 тиражів, а прогнозисти боролися за 625 000 грн.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!