0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 03.06.24 — 09.06.24

Найгучніша сенсація минулого тижня сталася в товариському матчі Португалія - Хорватія. Статус безумовного фаворита належав господарям, але вони раптом програли за тиждень до початку Євро. Хорватів важко назвати андердогом, адже це саме вони дійшли до півфіналу на двох останніх чемпіонатах світу. Схоже, Златко Даліч хоче досягнути успіху і на чемпіонаті Європи, а перемогу його команди над португальцями ви оцінили у 9% ставок.

Найбільшу сенсацію 585 тиражу підніс відбірковий турнір ЧС-2026 в африканській зоні. Збірна Малі приймала Гану на своєму полі і зазнала несподіваної поразки, на яку було зроблено рівно 14% ставок. Крім цього, Мавританія вдома поступилася Судану (20%).

Головні сенсації 583 тиражу трапилися за океаном. У чемпіонаті Уругваю "Серро-Ларго" здобув гостьову перемогу над "Прогресо" (14%), тоді як у бразильській Серії С "Пайсанду" несподівано переграв "Америку Мінейро" (15%). Цього виявилося цілком достатньо, аби позбавити шансів усіх претендентів на джекпот...

В недільному тиражі обійшлося без гучних сенсацій, а найбільшою несподіванкою стала домашня поразка хіхонського "Спортинга" від "Еспаньола" (21% ставок). Це плей-офф за путівку до іспанської Ла Ліги, в якому беруть участь чотири команди. Каталонці вирвали перемогу на 88-й хвилині, а попереду матч-відповідь на полі "Еспаньола".

Вже за тиждень збірна Грузії дебютує на Євро, а поки що вона впевнено перемогла чорногорців на полі суперника (21%). Глядачі так і не побачили забитих голів у виконанні Кварацхелії, але й без цього перевага гостей була доволі солідною.

Тільки в понеділок збірна України зіграла внічию з Німеччиною (0-0), а вже у п'ятницю довелося грати з поляками. Сергій Ребров випустив відверто експериментальний склад із Бондарем і Таловеровим у центрі оборони, а ворота захищав Георгій Бущан. Такого поєднання в збірній ми ще не бачили, і поки хлопці звикали один до одного, м'яч тричі побував у наших воротах. Вже на 30-й хвилині ми горіли 0-3, і тільки Артему Довбику вдалося відіграти один м'яч наприкінці першого тайму. У другій половині зустрічі нічого не змінилося, хіба що швидкості дещо впали і гостроти стало значно менше. Цікаво, що невдача у Варшаві відверто здивувала українських прогнозистів, які оцінили такий результат у 21% ставок.

Наша адреса в Telegram:

https://t.me/sportprognoz_MSL




Ми у Viber!