0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 24.06.24 — 30.06.24

Головна сенсація минулого тижня відбулася на Євро-2024 в матчі Нідерланди - Австрія (7% ставок). Команда Ральфа Рангніка знову зіграла в дуже енергійний футбол, і підопічні Рональда Кумана банально не витримали такого темпу. Австрія двічі виходила вперед, Нідерланди двічі зрівнювали рахунок, а вирішальним став точний удар Марселя Забітцера на 80-й хвилині. У підсумку австрійці піднялися з третього місця на перше, голландці відправилися у зворотньому напрямку, а французи не змогли обіграти Польщу і залишилися другими в своїй групі.

На цьому груповий етап завершився, а далі розпочався плей-офф. І вже в першому матчі 1/8 фіналу ми отримали гучну сенсацію. Збірна Швейцарії вибила з турніру італійців, двічі засмутивши Джанлуїджі Доннарумму (16% ставок). "Скуадра Адзурра" безславно повертається додому, однак Лучано Спаллетті продовжить роботу з командою. Він очолив її не так давно, тому у Спалетті буде шанс реабілітуватися на чемпіонаті світу.

Рівень складності 606 тиражу знову був захмарним, а найбільш очікуваною виявилася домашня перемога "Хельсингборга" (53% ставок). Натомість сенсацій і несподіванок було значно більше. Найгучнішою з них стала поразка чинного чемпіона Ірландії на полі "Слайго Роверс" (12%). Крім цього, одночасно поступилися лідери чемпіонату Ісландії: "Валюр" програв "Акранесу" (14%), тоді як "Брейдаблік" залишився ні з чим у матчі з "Хабнарфьордюром" (20%).

Днем раніше, коли проходив 605 тираж, за сенсації відповідав чемпіонат Бразилії. Насамперед звертаємо увагу на розгромну поразку "Палмейраса" на полі "Форталези" (13%). Крім цього, "Інтернасьонал" у рідних стінах поступився "Атлетико Мінейро" (19%). А в бразильській Серії С "Санпайо Корреа" несподівано переграв одного з лідерів (18%). Як бачимо, всі ці результати потрапили до нашого хіт-параду.

Отже, без зірваних джекпотів обійшовся ще один "спортпрогнозівський" тиждень. Станом на понеділок серія без зірваних джекпотів налічувала 28 тиражів, завдяки чому розмір головного виграшу знову перетнув півмільйонну позначку. Нагадаємо, одночасно зі стартом Євро-2024 ми вдвічі збільшили крок джекпоту, збільшили розмір стартового джекпоту, а ще додали до головного призу 100 000 грн!



Ми у Viber!