0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 868 тиражу

1. Шериф — Шкендія

Мінімальна перемога «Шкендії» в домашній грі (1-0) нічого їй не гарантує. В попередньому раунді на власному полі вона розгромила валійський ТНС (5-0), але на виїзді отримала в свої ворота чотири м'ячі. У той же час «Шериф» зумів відігратися після гостьової поразки від кутаїського «Торпедо». Іншими словами, в Тирасполі все може перевернутися з ніг на голову.


2. Хапоель Б-Ш — Динамо Зг.

У Загребі «Хапоель» отримав у власні ворота п'ять м'ячів (5-0). Тепер все залежить від настрою, з яким динамівці завітають до Ізраїлю. Очевидно, що вони на голову сильніші за суперника. Але з іншого боку, досить безглуздо витрачати сили в грі, яка тепер вже нічого не вирішує.


3. Спартак Трн. - Легія

Поразка «Легії» в домашній грі (0-2) стало абсолютним сюрпризом. На такий результат у 865 тиражі «Спортпрогнозу» було зроблено менше шести відсотків ставок. На хвилиночку, це четверта сенсація 2018 року! Прийти до тями після такого фіаско чемпіонові Польщі буде непросто.


4. ХІК — БАТЕ

У домашній грі БАТЕ так і не спромігся пробити оборону досить міцного ХІКа (0-0). Шанси суперників, як і раніше, рівні.


5. Карабах — Кукесі

Чемпіони Азербайджану та Албанії продовжують штампувати мирні результати. Своїх перших суперників вони пройшли за рахунок двох нічиїх і зайвого гола, забитого на виїзді. Тепер же і зовсім обійшлися без забитих м'ячів (0-0). Проте, будь-який результат, окрім перемоги «Карабаху», стане сенсацією.


6. Мідтьюлланн — Астана

«Мідтьюлланн» випередив «Копенгаген» у битві за титул чемпіона Данії, і лише цей факт говорить багато про що. Але кваліфікація Ліги чемпіонів — зовсім інша історія. Досвідчена «Астана» добре знає, як поводитися в подібних ситуаціях, вона навіть встигла понюхати пороху групового турніру. І тільки її наставник — українець Роман Григорчук — робить перші кроки в найпрестижнішому з єврокубків. З одного боку, відсутність досвіду грає не на його користь. Але з іншого, він максимально мотивований. Спочатку нова команда Григорчука без зайвих проблем обіграла чорногорську «Сутьєску» (1-0 вдома і 2-0 на виїзді). Перший матч проти чемпіона Данії склався значно важче — «Астана» вирвала перемогу лише на 94-й хвилині (2-1).


7. Мальме — ЧФР

Відразу після жеребкування шанси цих суперників здавалися рівними. Але гра в Клужі змінила диспозицію сил. «Мальме» забив єдиний гол на 45-й хвилині і повернувся додому з перемогою (1-0). Тепер путівка до третього відбіркового раунду значно ближче до чемпіона Швеції.


8. Судува — Црвена Звезда

На попередньому етапі «Црвена Звезда» з величезними труднощами пройшла чемпіона Латвії, а тепер з'ясовує стосунки з чемпіоном Литви. Першим суперником сербів був «Спартак» із Юрмали. На виїзді «Црвена Звезда» погодилася на нульову нічию, а вдома пробила оборону суперника лише на 78 хвилині. Підсумковий результат — 2-0 на користь команди з Белграда, але нерви своїм вболівальникам вона полоскотала неабияк. У той же час «Судува» створила чи не головну сенсацію першого відбіркового раунду. У домашній грі вона впевнено обіграла АПОЄЛ (3-1), а на Кіпрі поступилася з різницею в один м'яч (0-1). Розуміючи, що суперник у неї досить серйозний, тепер «Црвена Звезда» вирішила не гратися з вогнем. Вона відразу взялася за справу й обіграла «Судува» без зайвих питань (3-0). У матчі-відповіді може трапитися будь-який результат, але, за великим рахунком, у цій парі все зрозуміло.


9. Базель — ПАОК

Поєдинок у Салоніках проходив під диктовку ПАОКа. Підопічні Развана Луческу вигравали з різницею в два м'ячі, однак пропустили у власні ворота на 82-й хвилині (2-1). Саме цей гол може виявитися вирішальним у двоматчовому протистоянні, адже тепер «Базелю» досить виграти 1-0. Однак проблема в тому, що найтитулованіший швейцарський клуб поки далекий від своєї ідеальної форми. Про це можна судити і за результатами в чемпіонаті, де в суботу «Базель» не зміг виграти у новачка «Ксамакса» (1-0). Що стосується української діаспори в ПАОК, то Хачеріді всю першу гру провів на лаві запасних, тоді як Шахов вийшов на заміну вже в компенсований час.


10. Віді - Лудогорець

Доводилося чути думку, що «Лудогорець» — це болгарський аналог донецького «Шахтаря». У першій грі з «Віді» в складі чемпіона Болгарії вийшло відразу вісім (!) Бразильців під керівництвом бразильського тренера Пауло Аутуорі. У «Шахтарі» такого не було навіть в «найбразильськіші» часи. І всій цій бразильській орді не вистачило 90 хвилин, аби принаймні одного разу вразити ворота чемпіона Угорщини (0-0).


11. Штурм — Аякс

Перевага амстердамців у домашній грі не викликало питань. Вони забили по голу в кожному з таймів і здобули комфортну перемогу з рахунком 2-0. Примітно, що в новому сезоні склад «Аяксу» — це далеко не дитячий садок, як бувало раніше. Проти «Штурма» вже встигли зіграти такі досвідчені хлопці, як Хунтелар, Блінд і Тадіч.


12. Русенборг — Селтик

Поєдинок У столиці Шотландії закінчився впевненою перемогою «СелтИка» (3-1). Однак першими вперед вийшли норвежці, причому в складі «Русенборга» знову відзначився Ніклас Бендтнер. Це він фактично сам витягнув свою команду до другого відбірного раунду. Тепер спробує протягнути її ще далі. Ось тільки потрібно враховувати, що «Селтик» — це вам далеко не ісландський «Валюр».

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-3

72/73 (1/16 КЄЧ)

1-2

2-0

01/02 (група ЛЧ)

0-1

0-1

17/18 (3 відб. ЛЧ)

0-0


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!