0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 858 тиражу

1. Франція (7) — Аргентина (5)

Французи без найменших клопотів подолали груповий етап, не розплескавши там ані сил, ані емоцій. А от Аргентина буквально проповзла до 1/8 фіналу, хоча знаходилася в кроці від ганебного повернення додому. Якщо вірити чуткам, Хорхе Сампаолі лише формально виконує функції головного тренера, тоді як усі ключові рішення приймає Мессі. Тим не менше, в одній конкретній грі може трапитися будь що. Як правило, на чемпіонатах світу успіху досягають ті, хто довго запрягає. На ЧС-2014 Аргентина теж «страждала» майже в кожному матчі, але в результаті дійшла до фіналу. І раз вона вже пробилася до плей-офф, ховати її завчасно зовсім не варто.


2. Уругвай (14) — Португалія (4)

Португалія змусила понервувати своїх уболівальників у зустрічі з Іраном, але все-одно пройшла до плей-офф із другого місця. Проте, Кріштіано Роналдо вже не був настільки свіжим, як у стартовій грі проти Іспанії. Виступаючи за «Реал», він часто отримує перепочинок, а тут, ясна річ, відпочивати не доводиться. Навпаки, потрібно тягнути на своїх плечах всю команду. І як би не вийшло так, що на вирішальні матчі у Кріштіано не залишиться сил. У цьому поєдинку йому доведеться змагатися з хорошими знайомими з мадридського «Атлетико» — Годіном і Хіменесом. Це одна з найсильніших пар центральних захисників на цьому турнірі. І вона здатна зупинити навіть Роналдо. А ось стримувати атакуючу міць Кавані і Суареса доведеться вже досить віковим Пепе і Фонте.


3. Іспанія (10) — Росія (70)

Іспанці далеко не кращим чином провели груповий турнір, але обігравати Росію вони повинні з закритими очима. Команда Черчесова розсипалася рівно в той момент, коли вийшла на поле проти першого серйозного суперника. Шанс росіян полягає в досить повільному центрі іспанської оборони. Виступаючи за свої клуби, Серхіо Рамос і Піке мають значно молодших і швидших партнерів (Варана і Унтіті відповідно). П'ять пропущених м’ячів у трьох зіграних матчах — це занадто багато для одного з фаворитів турніру.


4. Хорватія (20) — Данія (12)

Хорватам потрібно бути максимально зібраними та обережними. На Євро-2016 вони теж вражаюче провели груповий етап, однак потім вилетіли вже на першій стадії плей-офф. Досвідчені команди на великих турнірах додають від матчу до матчу, проте Златко Даліч відкрив усі свої козирі в двох стартових турах. Данія цілком може стати несподівано важким суперником для Хорватії.


5. Бразилія (2) — Мексика (15)

Від матчу до матчу поки додає збірна Бразилії. На даний момент саме вона схожа на головного фаворита «мундіалю». А щодо мексиканців, то вони залишили досить неоднозначне враження в зіграних матчах. І тут виникає питання: яка збірна Мексики є справжньою — та, яка завдала поразки німцям (1-0), чи та, яка безвольно поступилася шведам (0-3)? У будь-якому разі, «ацтеки» вийшли з групи на чемпіонаті світу в вже всьоме поспіль. Але без дискваліфікованого Ектора Морено стримувати бразильські атаки їм буде вкрай важко.


6. Бельгія (3) — Японія (61)

Японія опинилася в плей-офф завдяки несподіваній перемозі над Колумбією в стартовому турі (2-1). Однак не варто забувати, що колумбійці весь цей матч провели в меншості. Після цього японці нічим особливим не запам'яталися. Вони навіть не думали відіграватися у зустрічі з поляками (0-1). Те, як Японія діяла в кінцівці цього матчу — справжня ганьба. Немає жодних сумнівів, що на першій же стадії плей-офф японців знайде справедливе покарання. Бельгія на голову сильніша і без проблем доведе свою перевагу.


7. Швеція (24) — Швейцарія (6)

А в цій парі коса найде на камінь. Надійно оборонятися вміють обидва суперники, терпіння й тим, й іншим теж не позичати. Шанси на додатковий час із мінімальною кількістю голів максимально високі.


8. Колумбія (16) — Англія (12)

Колумбія програла на старті, але потім показала і майстерність, і характер, і чудову організацію. Англію чекає вкрай важке випробування. Вона навіть не думала рятувати гру проти Бельгії, хоча могла напружитися і отримати в суперники збірну Японії. Виходить, що Колумбія провела на максимальних обертах всі три матчі, тоді як Англія вимушено завелася тільки у зустрічі з Тунісом. З одного боку, родоначальники футболу зберегли чимало сил. Але залишаються певні сумніви, що вони зможуть включитися тоді, коли це дійсно знадобиться.


9. Іслоч — Слуцьк

У порівнянні з минулим сезоном ці команди помітно додали. Серед інших колективів із нижньої частини таблиці «Іслоч» виділяється стабільністю результатів. Ця якість дозволяє їй посідати комфортне дев'яте місце. Свої домашні матчі «Іслоч» проводить на арені, де виступає «Мінськ». У «Слуцька» і склад сильніший, і можливостей для комплектації значно більше. Остання обставина дозволяє тренеру Віталію Павлову використовувати групу легіонерів. Успішному виступу гостей сприяє гольове чуття півзахисника Шикавки, який записав на свій особовий рахунок 8 голів в 12 матчах.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

0–2

2013

0–3

2–0

2016

2–2

1–2

2017

3–1


10. Крістіансунн — Сарпсборг

Господарі намагаються приміряти на себе роль середняка елітного дивізіону Норвегії. І це в них виходить — «Крістіансунн» справно відбирає очки у колективів, що знаходяться вище, і не без опору втрачає їх у матчах з більш рейтинговими опонентами. У його складі виділяється івуарійський форвард Бамба, який вразив ворота суперників сім разів. А з функціями диспетчера непогано справляється півзахисті Асмундсен, в активі якого три голи + 4 гольові передачі. У чемпіонаті-2017 «Сарпсборг» фінішував третім, після чого його кращих гравців розібрали найсильніші клуби Бельгії. Отримані кошти дозволили запросити новачків із чемпіонату Швеції, які непогано вписалися в ігровий стиль команди і допомагають їй триматися у верхній частині таблиці.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

2–2

2017

1–5


11. Стабек — Хеугесунн

«Стабек» тримається над зоною вильоту лише завдяки вдалим виступам у рідних стінах. Вони допомогли потенційному аутсайдеру набрати дев'ять очок із одинадцяти. Більш того, на власному полі «Стабек» програв лише «Русенборгу» (0-1). Цікаво, що в попередньому сезоні, за підсумками якого «Стабек» став дев'ятим, такої залежності від місця проведення матчу за ним не спостерігалося. У свою чергу, «Хеугесунн» на виїзді почувається значно впевненіше, ніж удома. За кількістю гостьових очок він посідає другу сходинку в норвезькому чемпіонаті.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1–1

2015

2–2

0–1

2016

1–3

0–3

2017

2–2


12. Ліллестрем — Стремсгодсет

«Ліллестрем» — команда нестабільна, але кубковий характер завжди разом із нею. Це означає, що за відповідного настрою вона здатна обіграти будь-якого супротивника на внутрішній арені. Найчастіше футболісти «Ліллестрема» знаходять своє натхнення в домашніх матчах (+2=3-1). А ще вони зголодніли за перемогами — «Ліллестрем» не може виграти вже в п'яти турах поспіль. Більш тривалої невдалої серії в нього не траплялося з 2016 року.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

2–0

2016

1–3

2–0

2017

1–3


* — в дужках місця в рейтингу ФІФА для національних збірних від 7 червня 2018 року


Автор анонса: Віктор ГРИЦИК

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!