0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 854 тиражу

* — у дужках місця в рейтингу ФІФА для національних збірних від 7 червня 2018 року


1. Німеччина (1) — Мексика (15)

У матчі стартового туру німці проекзаменують свого основного конкурента в групі. З моменту останньої зустрічі цих суперників, яка також відбулася в Росії, минуло менше року. За цей час Німеччина не здала своїх позицій, про що свідчить її впевнене лідерство в рейтингу ФІФА. А Мексика не додала ні в результатах, ні в рівні своєї гри. Якщо рік тому німці далеко не основним складом легко переграли мексиканців, то й цього разу не варто очікувати сенсації.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

ЧС-1998

2–1

4–3 (д. ч.)

Кубок конфедерацій-2005

Кубок конфедерацій-2017

4–1


2. Швеція (24) — Південна Корея (57)

Збірна Швеції має досвідчений і зіграний склад. Інші козирі шведів — це високий рівень організації гри, фізична міць, воля до перемоги, перевага над суперниками в грі на другому поверсі. Традиційною рисою шведської команди залишається спрага до забитих голів. В рамках чемпіонатів світу «вікінги» провели 46 матчів, і лише в десяти з них ворота їхніх суперника залишалися сухими. У сукупності всі ці якості допоможуть шведам набрати максимум очок у зустрічі з аутсайдером групи.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

ТМ 1996

2–0

ТМ-2005

2–2, 1-1 (н. п.)


3. Бразилія (2) — Швейцарія (6)

Швейцарія знаходиться на ігровому підйомі. Всі її лідери в строю, лінії зіграні та збалансовані, сама команда дуже організована, дисциплінована і прагматична. Ці якості підопічні Петковича продемонстрували в недавньому спарингу проти Іспанії (1-1). Можна не сумніватися, що Швейцарія неодмінно створить проблеми одному з головних фаворитів турніру. Нагадаємо, що разом з Угорщиною, НДР і Італією збірна Швейцарії входить до «клубу переможців чемпіонів». Лише цим командам в рамках світових першостей вдалося обіграти майбутнього чемпіона. Швейцарці провернули цей трюк в 2010-му, здолавши на старті Іспанію (1-0). Залишається додати, що в останньому відборі швейцарці стартували з впевненої перемоги над Португалією (2-0), яка щойно виграла Євро-2016. Тому тих, хто очікує перемогу фаворита на класі, може спіткати гірке фінансове розчарування.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

2–2

ЧС 1950

ТМ 2006

2–1

ТМ 2013

0–1


4. Коста-Рика (25) — Сербія (35)

Коста-Рика вистрілила чотири роки тому в Бразилії, але зараз вийти з сильної групи їй буде вкрай важко. За час, що минув, кістяк команди постарів і не оновлювався, збірну залишив головний тренер і творець «карибського дива». Сьогодні вся надія Коста-Рики на Кейлора Наваса. Цей неабиякий голкіпер дійсно здатний витягти кілька мертвих м'ячів і врятувати команду від поразки.


5. Перу (11) — Данія (13)

Судячи з контрольних матчів, збірна Перу знаходиться у відмінній формі. У 2018 році "інки» обіграли вже трьох учасників чемпіонату світу: Хорватію (2-0), Ісландію (3-1) і Саудівську Аравію (3-0). А минулої суботи вони розійшлися миром зі збірною Швеції на її полі (0-0). Латиноамериканську команду цілком можна назвати «темною конячкою», здатною здивувати своїх суперників по групі. Перуанцям неабияк пощастило, коли з їхнього лідера Паоло Герреро зняли дискваліфікацію. Разом зі своїм капітаном вони цілком можуть замахнутися на 1/8 фіналу.


6. Хорватія (20) — Нігерія (48)

Хорватія прагне грати в сучасний футбол, застосовує високий пресинг. У той же час, багато її футболісти знаходяться в такому віці, коли їм вже фізично складно підтримувати настільки енерговитратну модель гри протягом усіх 90 хвилин. З цієї причини у хорватів трапляються провальні відрізки практично в кожному матчі. Саме в такому стилі вони провели останній відбірковий цикл, який ледь не закінчився для них провалом. Якщо на збірну Нігерії зійде натхнення, а ще не підведе малодосвідчений голкіпер, вона здатна протидіяти хорватам за рахунок своєї фізичної сили і командної швидкості. Зрозуміло лише одне: перемога в цьому непередбачуваному поєдинку відкриє одному з його учасників двері до 1/8 фіналу.


7. Хонка — КуПС

У чемпіонаті Фінляндії проходять матчі другого кола. Дебютант ліги «Хонка» тримається в середині таблиці завдяки успішним виступам у домашніх стінах (три перемоги і дві нічиї). А ось один з претендентів на призове місце КуПС більш вдало виступає на виїзді, де набрав 13 очок (на власному полі — 8). У гостей регулярно забиває 22-річний Карьялайнен, на рахунку якого вже 10 м'ячів з 23-х, забитих усією командою.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1–0, 2–4

2013

2–1

2–2

2014

0–2, 0–2

2018

1–1


8. Інтер Т. — ВПС

Останнім часом ВПС став вкрай незручним суперником для «Інтера». Хоча клас цих команд приблизно співмірний, в рамках чемпіонату ВПС не програє команді з Турку протягом чотирьох років. Відзначимо ще одну цікаву деталь: лише минулого вівторка «Інтер» вперше в сезоні переміг вдома, тоді як ВПС ще не зазнав гіркоти поразки на виїзді.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

0–2, 1–1

2016

0–0

0–1

2017

2–3, 2–2

2018

0–2


9. ПС Кемі — СІК

Через втрату під час зимового міжсезоння ключових атакуючих гравців господарі провалили перше коло. Згодом знайшлися нові виконавці, які змогли частково замінити колишніх лідерів. Втім, у домашніх стінах футболістам «Кемі» вперто не щастить (чотири поразки і дві нічиї). Для СІКа більш звичні місця у верхній половині таблиці, але старт нового сезону команда провела невдало. Як результат, наприкінці травня керівництво відправило у відставку головного тренера Томмі Коутонена. Олексію Єременко, що став його наступником, не вдалося перервати чорну смугу в матчах проти ХІКа (0-4) і ВПС (1-1).

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

3–0, 1–3

2016

0–1

3–1, 3–3

2017

0–1

2018

1–0


10. Марійхамн — РоПС

Після серії з п'яти перемог на старті в наступних семи турах РоПС виграв лише одного разу. Однак набраних раніше очок вистачило, аби за підсумками 12-ти турів утриматися на третьому місці. Показово, що на відміну від попередніх сезонів, РоПС значно поліпшив свої результати на виїзді.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1–0

2016

0–0, 1–1

2–1

2017

0–3, 3–0

2018

0–2


11. Городея — Мінськ

Ці команди входять до великої групи аутсайдерів чемпіонату Білорусі. Усіх їх об'єднує одна загальна проблема — низький рівень майстерності гравців атакуючої лінії. З цієї причини обидва клуби створюють вкрай мало гольових моментів, плюс їхня реалізація залишає бажати кращого. Показово, що в шести матчах з десяти «Городея» і «Мінськ» так і не зуміли підібрати ключі до чужих воріт.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1–2

2016

1–3

1–1

2017

0–0


12. Іслочь — Динамо Бр.

Мілевський з партнерами так довго відзначали перемогу в Кубку Білорусі, що в чотирьох наступних зустрічах вони ділили очки зі своїми суперниками. Це одна з причин того, чому у брестського «Динамо» так багато нічиїх. «Іслоч» Кубок не вигравала, але нічийних результатів у неї стільки ж, як і в найближчого суперника. Ще один мирний результат у виконанні «Іслочі» та «Динамо» нікого не здивує.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

0–3

2016

1–1

3–1

2017

1–4


Автор анонса: Віктор ГРИЦИК

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!