0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 822 тиражу

До Вашої уваги анонс 822-го тиражу лотереї «Спортпрогноз».

* — у дужках місця в рейтингу ФІФА для національних збірних від 15 березня 2018 року

1. Японія (55) — Україна (35)

Дихання ЧС-2018 змушує збірну Японії поступово награвати саме ту команду, яка зовсім скоро виступить на головному турнірі чотириріччя. Щоправда, проти України за японців не зможе зіграти травмований Кагава. А от Хонда, який виступає в чемпіонаті Мексики, знову готовий диригувати діями своїх партнерів. Проте, головний «диригент» японського оркестру — це досвідчений боснійський фахівець Халілходжич. За його спиною колосальний досвід роботи в різних куточках світу і успішний у всіх відношеннях ЧС-2014 разом зі збірною Алжиру. Перед грою з Україною команда Халілходжича лише на останніх хвилинах уникла поразки від збірної Малі (1-1).

А ось підопічні Шевченка завітали до бельгійського Льєжу з іспанської Марбельї, де не змогли обіграти Саудівську Аравію (1-1). У збірної України стає все більше молоді, але й знайшлося місце 36-річному Русланові Ротаню. Він майже не грає за «Динамо», але все-одно отримав виклик від Шевченка. Схоже, капітанові команди надана можливість довести кількість виступів за збірну до ювілейної позначки. Гра з японцями стане для Руслана сотою і, можливо, останньою у футболці національної команди. А ось Романові Яремчуку можна тільки поспівчувати. Він проводить чудовий сезон у складі «Генту», а в 2018 році забиває чи не в кожному матчі. Однак прем'єрний виклик до збірної був затьмарений травмою, отриманою в останній грі за клуб. Тепер дебют Яремчука відкладається на невизначений термін, а на вістрі атаки знову зіграє чи то Кравець, чи то Беседін. Як бачимо, проблема забивного форварда для збірної України залишається актуальною…

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-0

ТМ-2002

0-1

ТМ-2005


2. Німеччина (1) — Бразилія (2)

Йоахім Лев знову не може розраховувати на Мануеля Нойєра. Основний голкіпер збірної Німеччини має відновитися до ЧС-2018, але чи встигне він набрати потрібні кондиції — велике питання. Втім, проблеми з класними голкіперами в німецькому футболі точно не існує. У складі «бундестіму» Нойєра безболісно замінює тер Штеген із «Барселони», але є ще Лєно, Трапп та інші. Тим часом, відсутність Ройса Лев пояснив небажанням перевантажувати змученого травмами футболіста. Зараз він чудово виглядає в дортмундській «Борусії», але точно так само було перед ЧС-2014 і ЧЄ-2016. Ось тільки в останній момент перед великими турнірами Ройс зазнавав чергової травми. У п'ятницю німці в Дюссельдорфі приймали іспанців і зіграли з ними внічию (1-1).

Щодо бразильців, то до недавнього часу у них вимальовувалася чи не найсильніша команда з 2002 року, коли вони в останнє стали чемпіонами світу. Але травма Неймара може змінити ці розклади. Як і Нойєр, він має відновитися до ЧС-2018, але форсована підготовка навряд чи піде йому на користь. Звертаємо увагу на дебютний виклик до збірної Ісмаїлі. Крім нього, запрошення від Тіте знову отримали Фред і Тайсон, а також Фернандіньо, Вілліан і Дуглас Коста, які доросли до рівня збірної саме в «Шахтарі». Всі ці хлопці днями побували в Москві, де без зайвого клопоту розібралися зі збірною Росії (3-0).

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

ЧС-2002 (фінал)

0-2

1-1

ТМ-2004

2-3

Кубок конфедерацій-2005

3-2

ТМ-2011

ЧС-2014 (1/2)

7-1


3. Іспанія (6) — Аргентина (4)

Поки Нойєр заліковує свою травму, лаври кращого голкіпера світу перейшли до Давіда Де Хеа. Саме він має відбивати удари геніального Мессі, якому абсолютно байдуже, хто захищає ворота суперника. Ось тільки в складі збірної зірка Лео сяє не так яскраво, як у «Барселоні». Аргентинці з великими труднощами пробилися на «мундіаль». Під рукою у Хорхе Сампаолі така кількість видатних атакуючих гравців, що він часом не знає, як їх правильно використовувати. Агуеро, Ігуаїн, Дибала, Ікарді звикли бути солістами в своїх клубах, але в збірній їм доводиться підігрувати Мессі. Хтось із них постійно пролітає повз головної команди країни, що відразу викликає масу невдоволення. Але навіть якщо ти потрапляєш до стартового складу, змушений змиритися з роллю «другої скрипки». До слова, в аргентинців спостерігається явний дисбаланс між захисною та атакувальною лініями. Різниця в рівні гравців тут надзвичайно велика, чого не скажеш про іспанців. Їхню оборону цементують Рамос і Піке — одні з найкращих у своїх амплуа в усьому світі. На флангах діють Карвахал і Хорді Альба — незамінні у «Реалі» і «Барселоні». І ще по кілька класних хлопців на кожну з цих позицій у найближчому резерві. І це при тому, що Іспанія була, є і буде суто атакувальною командою. Навіть у гостьовій грі проти Німеччини підопічні Хулена Лопетегі не соромилися йти вперед великими силами (1-1). А ось аргентинці без Мессі й Агуеро завдали поразки італійцям (2-0).

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

0-2

ТМ-2009

2-1

ТМ-2006

2-1

ТМ-2009

ТМ-2010

1-4


4. Англія (16) — Італія (14)

Сьогоднішня збірна Англії багата талантами і від неї знову чекають чогось особливого. І дійсно, такі хлопці, як Алі, Стерлінг, Решфорд, Лінгард на чолі з головною зіркою цього покоління Кейном здатні закрутити голову будь-якому супернику. Однак є великі сумніви щодо тренерських здібностей Саутгейта. Чи зможе він витягти максимум із цих хлопців? Напевно, багато хто в Англії був бі не проти, щоб на час ЧС-2018 збірну очолив наставник «Тоттенхема» Почеттіно. Але це всього лише мрії, а наразі Саутгейт не може розраховувати на Кейна, якому ще восени довірив капітанську пов'язку. Втім, навіть без свого кращого бомбардира англійці мінімально обіграли Голландію (1-0) минулої п'ятниці.

Італійці після катастрофічного плей-офф зі шведами так і не змогли знайти нового головного тренера. Вся справа в тому, що бажаючих гідного рівня не так багато. Поки що тимчасовим наставником призначений Луїджі Ді Б’яджо, який умовив Буффона повернутися до «Скуадри Адзурри» на березневі матчі. Перший із них Італія програла Аргентині (0-2).

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

ЧЄ-2012 (1/4)

0-0 (пен. 2-4)

2-1

ТМ-2012

ЧС-2014 (група)

1-2

ТМ-2015

1-1


5. Росія (63) — Франція (9)

«Ахілесовою п'ятою» збірної Росії залишається захисна лінія. Джикія і Васін, яких Черчесов награвав у стартовому складі, зазнали важких травм. Брати Березуцькі остаточно вирішили, що до збірної більше не повернуться. Як тепер виглядатиме оборона росіян, абсолютно незрозуміло. Черчесов продовжує наполягати на схемі з трьома центральними захисниками, хоча людей для неї не вистачає. Наприклад, проти бразильців грали Гранат, Кутепов і Кудряшов. Результат цього знущання — 0-3, і це навіть без Неймара. Тепер же на протилежній половині поля опиняться такі форварди, як Грізман, Мбаппе, Жиру, Марсіаль, Дембеле. І це ми ще не називаємо атакуючих півзахисників, які у французів не менш зіркові. У п'ятницю підопічні Дешама примудрилися програти колумбійцям (2-3), хоча ще в першому таймі вигравали з різницею в два м'ячі.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

2-3

відб. ЧЄ-2000

3-2

ТМ-2002

0-0

ТМ-2016

2-4


6. Румунія (36) — Швеція (19)

Чи не єдиним козирем збірної Швеції є чудова організація гри. Цього вистачило, аби не пустити на ЧС-2018 італійців. І вже тим більше цього має вистачити, аби не програти румунам, у яких козирів немає зовсім. У суботу шведи на останніх хвилинах поступилися чилійцям (1-2), а ось Румунія завдала гостьової поразки Ізраїлю (2-1).

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

2-0

відб. ЧЄ-1984

1-0

ЧС-1994 (1/4)

2-2 (пен. 4-5)


7. Чорногорія (46) — Туреччина (38)

Робота зі збірною Туреччини ідеально влаштовує старіючому Мірчу Луческу. Але чи буде самим туркам користь від цієї співпраці? Після 12-ти років із «Шахтарем» румунський фахівець не став своїм у «Зеніті» і не допоміг туркам пробитися на ЧС-2018, хоча на момент його приходу така можливість ще залишалася. Незважаючи на це, Луческу отримав другий шанс. Днями його підопічні мінімально переграли ірландців (1-0), а ось Чорногорія розписала нульову нічию з кіпріотами.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

ТМ-2016

0-1


8. Угорщина (50) — Шотландія (32)

59-річний Алекс Макліш повернувся на тренерський місток збірної Шотландії. Він розлучився з нею десять років тому, а зараз замінив Гордона Страчана. Втім, добитися принаймні мінімального успіху з сьогоднішнім поколінням шотландських футболістів не зможе навіть Гвардьола. У першому матчі під керівництвом нового наставника шотландці на власному полі поступилися Коста-Риці (0-1). Але якщо такий результат ще можна зрозуміти, то домашній поразці угорців від Казахстану (2-3) немає жодних виправдань.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

ТМ-2004

3-0


9. Данія (12) — Чилі (10)

Збірна Чилі — найрейтинговіша команда, що не виступить на ЧС-2018. Її новому наставнику доведеться збирати колектив від самого початку. У Санчеса не йдуть справи в «МЮ», а другий голкіпер «Манчестер Сіті» Браво не бажає захищати кольори своєї країни через особисту образу. Річ у тім, що йому не дозволяють приїжджати до збірної разом із особистим тренером. Тим часом, Данія спокійно обіграла Панаму (1-0) і цілком може провернути той самий номер із чилійцями.

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-2

ТМ-2009


10. Греція (45) — Єгипет (44)

У Цюриху, де проживає чимало єгиптян, команда Ектора Купера буде відчувати себе як вдома. Не слід забувати, що Мохаммед Салах, який відзначився голом у ворота португальців, перебрався на Туманний Альбіон саме зі Швейцарії. Власне, як і інший лідер єгиптян Ель-Ненні з «Арсеналу». До слова, гол Салаха обіграти діючих чемпіонів Європи єгиптянам не допоміг. Вони були надзвичайно близькими до перемоги, але пропустили два постріли від Роналдо вже після 90-ї хвилини (1-2). У свою чергу, греки приймали Швейцарію і теж поступилися (0-1).


11. Перу (11) — Ісландія (18)

Нейтральне поле в даному разі буде майже домашнім для перуанців, що сенсаційно пробилися на ЧС-2018. Днями вони так само несподівано обіграли Хорватію (2-0). Сильні якості ісландців добре відомі, але без травмованого Сігурдссона їм не вистачатиме креативу в атаці. Саме так було в матчі з Мексикою, програному европйцамі без жодного шансу (0-3). Однак ісландські вболівальники радіють тому, що травма їхнього кращого футболіста виявилася не надто серйозною і він зможе поїхати до Росії.


12. Мексика (17) — Хорватія (15)

А в цій парі умовні «стіни» будуть майже рідними для мексиканців. Важко зрозуміти, навіщо хорватам саме в цей час такі далекі перельоти — вони проведуть в Америці більше тижня. З усіма логічними наслідками — адаптацією, акліматизацією та іншими. Хорвати вже програли перуанцям (0-2). Подібний результат може повторитися і з мексиканцями, які вщент розбили збірну Ісландії (3-0).

Результати попередніх зустрічей:

На полі першої команди

Сезон

На полі другої команди

1-2

ТМ-1999

1-0

ЧС-2002 (група)

3-1

ЧС-2014 (група)

1-2

ТМ-2017


Автор анонса: Андрій ЮЩЕНКО

Більше корисної інформації та спортивної статистики можна знайти на сторінках газети «ТОТО+».
Запитуйте на точках продажу МСЛ

Ми у Viber!