0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Ноттінгем Форест" і "Верона" - фаворити понеділка. Прогноз на 715 тираж

Між напруженим футбольним вікендом і черговим раундом єврокубків завжди є понеділок, коли майже не буває топових футбольних матчів, проте відбувається черговий тираж у "Спортпрогнозі". Протягом останнього часу в українському тото №1 було зірвано два джекпоти - 1 360 000 і 390 000 грн, а сьогодні прогнозисти боротимуться за 310 000 грн.

Програму 715 тиражу відкривають "Ноттінгем Форест" і "Крістал Пелес". Господарі впевнено провели стартовий відрізок чемпіонату і наразі тримаються в групі середняків. Вони пройшли без поразок п'ять турів і тільки потім зазнали домашньої невдачі в матчі з "Фулхемом" (0-1). Однак значно краще запам'яталися гостьова перемога над "Ліверпулем" (1-0) і нічия на полі "Челсі" (1-1).

Тим часом "Крістал Пелес" невдало розпочав нинішній сезон і досі не здобув жодної перемоги в АПЛ (+0=3-4). Команда посідає третю сходинку знизу, хоча й відібрала очки у "Челсі" і "Манчестер Юнайтед" (1-1 і 0-0 відповідно). Позитивні емоції "Крістал Пелес" отримує тільки в Кубку англіїйської ліги, де вдалося пройти двох учасників Чемпіоншипу - "Норвіч" і "КПР".

Дуже схоже співвідношення сил в італійському матчі "Верона" - "Монца". Статус фаворита теж належить господарям, які теж перебувають у компанії середняків. "Верона" стартувала з домашньої перемоги над "Наполі" (3-0), а перед міжнародною паузою на своєму полі переграла "Венецію" (2-1).

У свою чергу "Монца" здійснить восьму спробу здобути першу перемогу в нинішньому чемпіонаті Італії, тоді як сім попередніх виявилися невдалими (+0=4-3). "Монца" набрала по два очки вдома і на виїзді, причому в рідних стінах засмутила "Інтер" і "Рому" (двічі по 1-1).

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl

Перший матч 715 тиражу розпочнеться о 20:00. Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!