0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Ліверпуль - Челсі: чи є шанси у гостей? Прогноз на 714 тираж

21 січня 2023 року сталася знаменна подія в житті українського футболіста Михайла Мудрика. Він дебютував у складі "Челсі", причому дебют відбувся саме на "Енфілд Роуд". Мудрик вийшов на заміну на 55-й хвилині і дуже потужно відіграв проти "Ліверпуля", зібравши виключно позитивні відгуки англійської преси. Здавалося, на Мудрика чекає блискуче майбутнє на батьківщині футболу, однак яскравого продовження вболівальники наразі не дочекалися. До речі, той матч завершився з рахунком 0-0.

Після того, як Мудрик перебрався на Туманний Альбіон, минуло майже два роки. У "Челсі" змінилося кілька наставників, а українець досі не став ключовим гравцем команди. Він майже не грає в матчах АПЛ, натомість отримує ігрову практику в Лізі конференцій та Кубку англійської ліги. Влітку на позицію Мудрика підписали Джйдона Санчо, який відразу став першим вибором Марески на позиції лівого вінгера.

Поки майбутнє Мудрика в "Челсі" важко назвати безхмарним, команда непогано розвивається під керівництвом нового головного тренера. Ще в першому турі "Челсі" поступився "Манчестер Сіті" з рахунком 0-2, однак далі "пенсіонери" не зазнали жодної поразки і піднялися в таблиці на четверте місце. Напередодні сезону такий сценарій для "Челсі" вважався максимально оптимістичним...

Тим часом "Ліверпуль" робить перші кроки під керівництвом Арне Слота, який також обійняв свою посаду влітку. І хто б міг подумати, що після семи турів "мерсисайдці" перебуватимуть на першій сходинці, випереджаючи "Арсенал" і "Манчестер Сіті"! Єдина невдача трапилася в домашньому матчі проти "Ноттінгем Форест" (0-1), але загалом команду Слота важко в чомусь дорікнути. Вона здобула шість перемог в АПЛ і ще дві - в Лізі чемпіонів. Якщо "Челсі" вистоїть на "Енфілд Роуд", це буде справжній подарунок для гостьової команди.

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl

Перший матч 714 тиражу розпочнеться о 16:00. Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!