0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Фулхем - Астон Вілла: новий рівень команди Емері! Прогноз на 713 тираж

До програми суботнього тиражу увійшли матчі європейських топчемпіонатів, а також центральні поєдинки чемпіонатів Швейцарії, Нідерландів та Бельгії. Зокрема, неординарна ситуація склалася в швейцарській Суперлізі, де лідерство несподівано захопив "Люцерн", а чинний чемпіон "Янг Бойз" посідає останню сходинку. У найближчому турі ці клуби зіграють між собою, тобто на вболівальників чекає абсолютно непрогнозований поєдинок. Дистанція між суперниками складає 12 очок, тому господарі ще можуть повернутися в гру. До речі, під час міжнародної паузи "Янг Бойз" змінив головного тренера.

ПСВ уже другий сезон поспіль домінує в голландській Ередивізі - у восьми стартових турах підопічні Петера Боша не втратили жодного очка. У суботу на них чекає непростий виїзд до Алкмаара, однак варто враховувати, що перед міжнародною паузою АЗ програв три матчі поспіль у різних турнірах.

Тим часом у бельгійській лізі Жупіле не зовсім вдало виступає "Юніон", який у двох останніх сезонах до останнього боровся за чемпіонство. Команда посідає тільки десяту сходинку, здобувши лише одну перемогу в шести останніх турах. Також "Юніон" не може виграти в Лізі Європи, а в серпні не пройшов кваліфікацію Ліги чемпіонів. У "Гента" справи йдуть значно краще, про що свідчить третя сходинка в турнірній таблиці. Безумовно, "Гент" сподівається взяти очки на цьому виїзді.

А відкриває програму матч "Фулхем" - "Астон Вілла". Бірмінгемці вже другий сезон поспіль тримають дуже високий рівень, і Ліга чемпіонів їм у цьому не заважає. На євроарені вони здобули дві перемоги поспіль, а в Прем'єр-лізі програли тільки потужному "Арсеналу". Тим не менше, "Фулхем" може стати неприємним суперником для команди Унаї Емері, адже й "дачники" не пасуть задніх у нинішньому сезоні. Восьме місце в АПЛ багато про що говорить, до того ж перемогти "Фулхем" спромоглися тільки дві команди з Манчестера.

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl

Перший матч 713 тиражу розпочнеться о 16:00. Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!