0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Спортпрогноз: джекпот для Чернівців!

Якщо минулого разу чергового зірваного джекпоту в "Спортпрогнозі" довелося чекати 113 тиражів, то тепер головний приз українського тото №1 був розіграний із 15-ї спроби. Новим тріумфатором став мешканець Чернівців, який зареєстрував свої ставки прямо на нашому сайті. Він витратив на прогнози 640 грн, а виграв 397 023 грн!

Джекпот був зірваний за підсумками 708 тиражу, розіграш якого проходив у суботу та неділю. Наш переможець зіграв за системою, де було 6 подвійних і 6 ординарів. Він не сумнівався в перемогах Португалії, Австрії та Мальти, однозначно ставив на "Расинг" та "Овєдо", а також на нічию в матчі Фарери - Латвія. В інших поєдинках виключалися перемоги збірної Казахстану і "Малаги", "Де Графсхапа" і "Венло", а в другій і п'ятій парах володар джекпоту обійшовся без нічиїх.

Кульмінація тиражу настала на 87-й хвилині матчу Мальта - Молдова, коли за рахунку 0-0 арбітр призначив пенальті у ворота гостей. Удар із позначки виявився точним, саме в цьому епізоді вирішилася доля джекпоту. До речі, крім головного призу переможець із Чернівців 6 разів вгадав 11 результатів, додавши до цього 15 "десяток"!

Загалом від початку року зірвано 5 джекпотів на загальну суму 3 235 000 грн! Крім цього, двічі протягом року зривалися рекордні джекпоти за всю історію лотереї - 715 000 і 1 360 000 грн. Вітаємо нового переможця!

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl


Ми у Viber!