0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Дві серії пенальті і мінус «Кривбас». Аналіз 668 тиражу

У четвер завершилася кваліфікація Ліги Європи та Ліги конференцій, після чого представництво України в єврокубках скоротилося до двох учасників. Це донецький "Шахтар" і київське "Динамо", тоді як криворізький "Кривбас" припинив свої виступи на євроарені внаслідок двох поразок від іспанського "Бетиса". Матч на виїзді "Кривбас" програв із рахунком 0-3, пропустивши всі три м'ячі в останні п'ять хвилин першого тайму.

Тим часом головною несподіванкою 668 тиражу стала домашня поразка "Ельфсборга" від "Мольде", на яку було зроблено менше 17% ставок. Однак для норвежців цього виявилося недостатньо, адже тиждень тому вони програли домашній матч з аналогічним рахунком. Зрештою справа дійшла до серії пенальті, у якій більше пощастило "Ельфсборгу".

Ще одна серія пенальті відбулася в матчі "Борац" - "Ференцварош". Ці суперники двічі зіграли внічию, обмінялися голами в овертаймі, а у виконанні 11-метрових чемпіон Угорщини проявив себе краще. Втім, нас більше цікавить результат основного часу, який став ще однією несподіванкою (20%).

Так чи інакше, це був не найскладніший тираж. Як бачимо, гучні сенсації обійшли його стороною, а показник "угадуваності" трьох пар перевищив 60%. У підсумку один прогнозист вгадав "11", за що належить отримати 12 464 грн. Ще 14 учасників влучили в "десятку", заробивши по 1112 грн. А рекордний джекпот продовжує набирати оберти - наступного разу на кону буде 1 120 000 грн!

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl




Ми у Viber!