0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
ЛЧ — для Зальцбурга, ЛЄ — для Динамо. Аналіз 666 тиражу

У повторному матчі проти "Зальцбурга" вболівальники київського "Динамо" сподівалися на диво, але дива цього вечора не сталося. Перший гол знову влетів у ворота Георгія Бущана, після чого динамівці постали перед необхідністю забивати аж чотири м'ячі. І хоча Владислав Ванат доволі швидко зрівняв рахунок, далі у підопічних Шовковського справа не пішла. Вони ні в чому не поступалися "Зальцбургу" в цьому протистоянні, але путівку до групового турніру здобув саме австрійський клуб. «Динамо» продовжить свої виступи в Лізі Європи, а на нічию в матчі-відповіді було зроблено 18% ставок.

Це далеко не єдина несподіванка у програмі 666 тиражу. Сенсація номер один трапилася в Кубку англійської ліги, де "Волсолл" завдав поразки "Хаддерсфілду" (12%). У цьому ж турнірі "Барнслі" мінімально переграв "Шеффілд Юнайтед" (16%). Крім цього, в італійській Серії Б "Палермо" на виїзді переміг "Кремонезе" (12%), тоді як "Каррарезе" не залишив шансів "Зюдтиролю" (15%).

Загалом вийшло аж п'ять несподіваних результатів, тобто у прогнозистів не було жодних шансів зірвати джекпот. Ніхто не вгадав 12, 11 або навіть 10 результатів, і тільки один учасник влучив у "дев'ятку". А джекпот не можуть зірвати вже 86 тиражів, відтак у середу на кону буде справді фантастична сума - 1 100 000 грн!

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl




Ми у Viber!