0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Перемога «Челсі», якій не зрадів Михайло Мудрик… Аналіз 664 тиражу

Після поразки в першому турі "Челсі" вирушив у гості до "Вулверхемптона", причому Михайло Мудрик отримав місце в стартовому складі. У першому таймі лондонці двічі виходили вперед, однак господарі двічі зрівнювали рахунок. Головні події розгорнулися у другій половині зустрічі, коли Мадуеке оформив хет-трик протягом 14 хвилин, а далі перевагу "Челсі" закріпив Фелікс. Щодо Мудрика, то він провів черговий невиразний поєдинок і був замінений під час перерви. Українського футболіста має насторожити післяматчевий коментар Енцо Марески, який був явно незадоволений його грою.

Впевнена перемога "Челсі" стала найбільш прогнозованим результатом недільного тиражу (64%), однак несподіванок цього дня було значно більше. Насамперед відзначаємо нічию між "Суонсі" і "Кардиффом", які провели валлійське дербі в рамках англійського Чемпіоншипу (15%). Крім цього, "Торино" здобув перемогу над "Аталантою" в італійській Серії А (17%), "Хайденхайм" переграв "Санкт-Паулі" в німецькій Бундеслізі (18%), а "Страсбур" розібрався з "Ренном" у французькій Лізі 1 (20%).

Доволі несподівано ми отримали тираж без жодного переможця, хоча "дев'ятку" вгадали 18 прогнозистів. Тим часом серія без зірваних джекпотів збільшилася до 84-х тиражів, що є повторенням абсолютного рекорду в історії "Спортпрогнозу". Це вже друга подібна серія у 2024 році, ось тільки минулого разу завдяки ній джекпот досяг позначки 715 000 грн, а тепер його розмір становить 1 080 000 грн!

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl




Ми у Viber!