0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Ліга конференцій: дебютна поразка «Полісся». Аналіз 633 тиражу

З єврокубковим дебютом "Полісся" були пов'язані великі очікування. Особливо з огляду на трансферну активність житомирського клубу та останні заяви одного з його керівників. Зокрема, в одному з інтерв'ю було сказано про те, що "Полісся" прагне до перемоги в чемпіонаті та Кубку України і вже зараз готується до Ліги чемпіонів. Маючи такі амбіції, вихід до групового турніру Ліги конференцій розглядався за замовчуванням...

Та реальність виявилася зовсім іншою. У дебютному поєдинку на євроарені "Полісся" поступилося словенській "Олімпії" з різницею у два м'ячі, на що було зроблено 60% ставок. Як бачимо, для наших прогнозистів такий підсумок сюрпризом не став. Більш того, це найпрогнозованіший результат 633 тиражу!

З іншого боку, маємо дві гучні сенсації. Це гостьові перемоги албанської "Егнатії" та словенського "Браво", які завдали мінімальних поразок ісландському "Вікінгуру" та боснійському "Зриньські" відповідно (7% і 8% відповідно).

Коли в тиражі присутні сенсації такого гатунку, про джекпот залишається тільки мріяти. Його не можуть зірвати у 54-х тиражах поспіль, що є однією з найбільших серій в історії "Спортпрогнозу". Виплати у 636 тиражі вийшли доволі незвичними, адже за відсутності вгаданих "десяток" знайшовся учасник, що правильно спрогнозував 11 результатів. Його виграш становить 8578 грн.



Ми у Viber!