0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сидорчук, ван Боммел і "Янг Бойз"… Прогноз на 636 тираж

Клубний сезон у Європі набирає обертів, і вже нинішнього вікенду на старт виходить чемпіонат Бельгії. Нагадаємо, тиждень тому у цій країні був розіграний Суперкубок, володарем якого став "Юніон". Це сталося завдяки перемозі над "Брюгге" з рахунком 2-1.

Програму 636 тиражу відкриває матч "Шарлеруа" - "Антверпен". Зрозуміло, що в цій парі є фаворит, проте легкі три очки гостям ніхто гарантувати не може. "Антверпен" втратив чемпіонство за підсумками минулого сезону і взагалі дуже слабко провів попередній чемпіонат. Ми теж добре запам'ятали цей клуб по Лізі чемпіонів, де "Антверпен" двічі поступився донецькому "Шахтарю". Тим не менше, Марк ван Боммел залишився на посаді головного тренера, хоча було чимало розмов, що влітку він може змінити місце роботи. Зокрема, його кандидатуру серед багатьох інших розглядали "Мілан", "Баварія" і "Манчестер Юнайтед"...

Кольори "Вестерло" продовжує захищати Сергій Сидорчук, який відразу після переїзду до Бельгії став незамінним гравцем стартового складу, а під кінець минулого сезону втратив місце в основі. У першому турі суперником "Вестерло" стане "Серкль-Брюгге", який став справжнім відкриттям минулого сезону і навіть пробився до єврокубків. До речі, у четвер "Серкль-Брюгге" провів матч Ліги Європи проти "Кілмарнока" на полі шотландського клубу (1-1), і вже за кілька днів суперники зустрінуться в Бельгії.

Звертаємо увагу, що між двома єврокубковими поєдинками гратимуть одразу кілька учасників 636 тиражу. Йдеться про "Серкль-Брюгге" і "Шльонськ", "Мольде" і "Тромсе", "Ельфсборг" і "Сількеборг". Тим часом із двох поразок у новому сезоні стартував чинний чемпіон Швейцарії. Спочатку "Янг Бойз" поступився "Сьону" (1-2), а потім програв "Серветту" (1-3). Тепер на "Янг Бойз" чекає непростий виїзд до "Санкт-Галлена", де втрата очок також дуже реальна.

Перший матч 636 тиражу розпочнеться о 17:00. Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!