0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Україна - Марокко: перемога або нічого! Прогноз на 635 тираж

Збірна України неприємно здивувала у стартовому турі футбольного турніру на Олімпіаді, коли за абсолютної переваги примудрилася програти команді Іраку (1-2). Валентин Рубчинський відкрив рахунок на 54-й хвилині, але майже відразу ми отримали надзвичайно сумнівний пенальті у власні ворота. Далі Україна пропустила ще один гол, тому маємо абсолютно шокуючий результат у стартовому матчі.

Зараз передчасно посипати голову попелом, адже попереду ще дві зустрічі на груповій стадії. Вже у суботу нас чекає збірна Марокко, а наступного вівторка підопічні Руслана Ротаня зіграють проти Аргентини. Тим не менше, все це дуже нагадує нещодавній Євро-2024, коли спочатку ми також програли аутсайдеру групи, а потім відчайдушно намагалися врятувати ситуацію. Тоді для виходу з групи команді Реброва не вистачило чотирьох очок, тепер чотирьох очок знову може бути замало.

До речі, у стартовому турі марокканці переграли Аргентину з рахунком 2-1, і це ще одна гучна сенсація олімпійського турніру. Матч завершився скандалом - аргентинці зрівняли рахунок у компенсований час. Одразу після цього на поле вибігли марокканські вболівальники, після чого арбітр забрав команди з поля. Проте за дві години з'ясувалося, що рефері після відеоперегляду скасував взяття воріт. Команди повернулися на поле, аби дограти три хвилини, за які рахунок не змінився. Ось такий він - олімпійський футбол...

Перший матч 635 тиражу розпочнеться о 18:00. Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!