0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
«Динамо» вражає, Моуріньо починає з перемоги! Аналіз 631 тиражу

Старт нового єврокубкового сезону вболівальники київського "Динамо" очікували з певною тривогою, але результат перевершив будь-які сподівання. Динамівці не просто переграли принципового суперника, а в буквальному сенсі знищили сербський "Партизан" ще в першому матчі. І це при тому, що перший м'яч у цьому протистоянні влетів у наші ворота, коли серби реалізували пенальті на 21-й хвилині. Переломною стала остання п'ятихвилинка першого тайму, протягом якої точними ударами відзначилися Шапаренко, Бражко і Караваєв.

Після перерви Кабаєв, Попов і Піхальонок розвинули успіх нашої команди, на що серби знову відповіли тільки одним забитим голом. У підсумку динамівці здобули перемогу з розгромним рахунком, яку ви оцінили у 77% ставок. Потрібно визнати, що такого потужного футболу у виконанні "Динамо" ми не бачили вже давно, але перед виїздом до Белграда не варто розслаблятися.

Ще більш прогнозовано завершився матч в Ірландії, де місцевий "Шемрок Роверс" без шансів поступився празькій "Спарті" (83%). Тим часом Жозе Моуріньо переможно дебютував на чолі "Фенербахче" в офіційному матчі. В рамках кваліфікації Ліги чемпіонів його команда переграла "Лугано", заробивши 69% ставок, а головним героєм став автор хет-трику Едін Джеко.

З іншого боку, маємо лише одну гучну сенсацію, яка також сталася в єврокубках. У кваліфікації Ліги конференцій естонська "Флора" так і не змогла вразити ворота сан-маринського "Віртуса", щоправда і гості цього вечора також не пропускали. Нічию ви оцінили у 10% ставок, саме вона стала головною проблемою для всіх претендентів на джекпот.

Отже, вітаємо прогнозиста, що припустився єдиної помилки і виграв 8085 грн. Крім цього, четверо учасників влучили в "десятку", заробивши по 2526 грн. А рекордний джекпот збільшився ще на 10 000 грн, тому в середу на кону буде 745 000 грн! Київське "Динамо" не підвело українських уболівальників, тепер черга за олімпійською збірною України...


Ми у Viber!