0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
І знову грузинські сенсації! І знову без джекпоту! Аналіз 626 тиражу

Черговий тираж "СП" був повністю єврокубковим, що дуже подобається нашим прогнозистам. І хоча в програмі зібралися переважно маловідомі клуби, ваша ігрова активність була найвищою після подорожчання однієї ставки до 10 грн.

Вдруге поспіль головна несподіванка тиражу відбулася в матчі за участю грузинського клубу. Якщо вчора ми говорили про невдачу батумського "Динамо", то тепер надійшла черга "Динамо" тбіліського. Воно так і не змогло відігратися у протистоянні з чорногорським "Морнаром", зігравши внічию на своєму полі (15% ставок).

А от кутаїське "Торпедо" створило несподіванку зі знаком плюс - це гостьова перемога над албанською "Тираною" (20%). Тиждень тому суперники розійшлися миром у Кутаїсі, тож путівку до наступного раунду здобув грузинський клуб.

Ще однією несподіванкою стала нічия в матчі "Тре Пенне" - "Флоріана", яку ви оцінили у 20% прогнозів. Тим часом албанська "Влазнія" зазнала нищівної поразки від ісландського "Валюра", а оскільки це відбулося в Албанії, маємо ще один неочікуваний результат (22%).

На противагу сенсаціям маємо два результати з показником "угадуваності" понад 70%, але прогнозистам це не допомогло. Тільки п'ятеро з вас влучили в "десятку", за що належить отримати по 1903 грн.

Після цього серія без зірваних джекпотів збільшилася до 46-ти тиражів, а до абсолютного рекорду в історії "Спортпрогнозу" залишилося 20 000 грн. У п'ятничному тиражі на кону буде 695 000 грн!


Ми у Viber!