0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Аталанта сильніша за Фіорентину. Попереду — Ювентус! Аналіз 542 тиражу

У другому тиражі поспіль не було гучних сенсацій, проте в середу загальна картина вийшла значно складнішою, ніж у вівторок. Найбільш несподіваною стала перемога "Кристал Пелас" над "Ньюкаслом", яку ви оцінили у 19% ставок. Крім цього, "Вулверхемптон" на своєму полі поступився "Борнмуту" (23%). А ще "Марсель" у рідних стінах не зміг переграти "Ніццу" (24%), тоді як у чемпіонаті Швеції поділили очки "Броммапойкарна" та "Сиріус" (22%).

А от прогнозованих результатів у порівнянні з попереднім тиражем стало менше. Найбільш очікуваною виявилася кубкова перемога "Аталанти" над "Фіорентиною", завдяки якій "бергамаски" пробилися до фіналу (72%). Флорентійці здалися на милість переможцю тільки тоді, як залишилися в меншості, а на "Аталанту" чекає фінал проти "Ювентуса".

Після чергових перемог значно покращили свої позиції АЄК і "Штурм", які стали головними претендентами на грецьке та австрійське золото (по 55%). Крім цього, "Монако" закріпився на другому місці в Лізі 1 після важливої перемоги над "Ліллем" (51%).

Головний приз продовжує триматися, його не можуть зірвати у 47-ми тиражах поспіль. Цього разу двоє прогнозистів вгадали "11" і заробили по 4479 гривень. Також маємо 25 "десяток" - по 537 гривень кожну. А джекпот стрімко набирає вагу, і вже в четвер на кону буде 530 000 гривень!



Ми у Viber!