0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Шанс обіграти Реал! Прогноз на 544 тираж

Завдяки перемозі над "Барселоною" "Реал" відкрив собі дорогу до чергового чемпіонства. "Вершковим" залишилося набрати сім очок, щоб оформити титул офіційно. Попереду шість турів, тому "Реалу" немає куди поспішати.

Минулий тиждень виявився фантастично успішним для Королівського клубу. Спочатку підопічні Анчелотті дотиснули "Манчестер Сіті" в серії пенальті, а потім на останніх хвилинах вирвали перемогу в Ель Класіко (3-2). Вирішальний гол у ворота каталонців на рахунку Джуда Беллінгема, а справжнім героєм першого матчу став Андрій Лунін.

Вже наступного вівторка на "Реал" чекає "Баварія" у півфіналі Ліги чемпіонів, до того ж перший матч відбудеться в Мюнхені. Саме тому "вершкові" спробують обіграти "Сосьєдад" малою кров'ю. Перемога за будь-яку ціну їм точно не потрібна. І абсолютно точно їм не потрібні травми напередодні вирішальних матчів сезону.

Тим часом "Реал Сосьєдад" демонструє непогану форму останнім часом. Безпрограшна серія басків налічує п'ять матчів (+3=2-0). Ситуація складається так, що вони мають усі можливості її продовжити. Навряд чи "Сосьєдад" підніметься вище шостого місця за підсумками сезону, але мотивація перемогти "Реал" може стати дуже потужною силою.

Якщо у четвер ніхто не вгадає 12 результатів, у п'ятницю прогнозисти боротимуться за 535 000 гривень. Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!