0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Чорно-синє скудетто і черга за Тіаго Моттою! Аналіз 540 тиражу

Центральним матчем понеділка стало міланське дербі, в якому вирішувалася доля "скудетто". Точніше, було потрібно з'ясувати, коли саме "Інтер" оформить чемпіонство офіційно. Як з'ясувалося, підопічні Сімоне Індзагі не були налаштовані чекати ще тиждень, і вони вирішили всі питання тут і зараз. Це перше "скудетто" у тренерській кар'єрі Індзагі-молодшого, а перемогу "Інтера" ви оцінили у 50% ставок. До речі, для "чорно-синіх" вона стала шостою поспіль у міланських дербі.

Головна сенсація дня сталася двома годинами раніше, коли "Рома" зазнала домашньої поразки від "Болоньї" (13% ставок). Схоже, дві перемоги над "Міланом" у чвертьфіналі Ліги Європи остаточно знесилили римських футболістів, завдяки чому "Болонья" зробила величезний крок назустріч Лізі чемпіонів. Але кожна медаль має дві сторони, і тепер керівництву "Болоньї" буде ще важче втримати головного тренера Тіаго Мотту.

Нарешті знайшовся прогнозист, що вгадав 11 результатів в одному тиражі. Його "гонорар" становить 7674 гривні, тоді як за кожну з восьми "десяток" учасники отримали по 1438 гривень. Саме таким був 45-й тираж поспіль без зірваного джекпоту, і тепер головний виграш збільшився до 520 000 гривень.


Ми у Viber!