0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Зінченко vs Мудрик: українське дербі в Лондоні. Прогноз на 541 тираж

Після перемоги над "Вулверхемптоном" "Арсенал" знову очолює турнірну таблицю АПЛ, випереджаючи "Ліверпуль" за різницею м'ячів. Але прихованим лідером залишається "Манчестер Сіті", який відстає на одне очко, але має гру в запасі. Якщо команда Гвардіоли виграє шість матчів на фініші, вона гарантовано стане чемпіоном.

"Челсі" не може перемогти "Арсенал" у п'яти останніх матчах. У першому колі суперники розійшлися миром (2-2), а до того чотири рази поспіль перемагав "Арсенал". Тиждень тому "гармаші" вилетіли з Ліги чемпіонів, і тепер у них залишився тільки чемпіонат. Однак "Арсеналу" потрібно не тільки вигравати всі матчі, що залишилися, а й сподіватися на невдачу "Манчестер Сіті". До речі, у суботу команда Гвардіоли пройшла "Челсі" в Кубку Англії, дотиснувши лондонців на 84-й хвилині (1-0). Тим не менше, "Челсі" помітно підсилив свою гру останнім часом, і тепер "аристократи" реально претендують на шосте місце.

В рамках лондонського дербі може відбутися дуель Олександра Зінченка та Михайла Мудрика. Свого часу Мудрик ледь не став гравцем "Арсеналу", але в останній момент він обрав "Челсі". Зінченко не грав у двох останніх матчах, тоді як Мудрик забив "Арсеналу" в першому колі. Ще одним важливим моментом може стати відсутність Коула Палмера у складі "Челсі". 21-річний гравець дуже швидко став лідером і кращим бомбардиром своєї команди, але дербі з "Арсеналом" він може пропустити через хворобу.

Нагадуємо, що у "Спортпрогнозі" триває чергова затяжна серія без зірваних джекпотів, яка на сьогодні налічує 45 тиражів. Це значно більше середніх показників за минулі роки, тобто джекпот може знайти свого власника будь-якої миті. Відповідно зростає ажіотаж серед прогнозистів, що докладають чималих зусиль, аби заволодіти головним виграшем. Скажімо, протягом минулого тижня тричі поновлювався рекорд за кількістю зроблених ставок у 2024 році.

Отже, у 541 тиражі прогнозисти боротимуться за 520 000 грн! Півмільйонної позначки головний виграш "СП" досягнув у 16-й раз, причому після початку повномасштабної війни це сталося лише вдруге. Перший подібний випадок трапився наприкінці минулого року, коли мешканець Одеси виграв 500 000 грн. А рекорд тримається з 2018 року, коли 700 000 грн виграв мешканець Бахмута.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!