0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Мілан - Інтер: на кону скудетто! Прогноз на 540 тираж

Через зайнятість італійських клубів у єврокубках центральні матчі чергового туру Серія А винесла аж на понеділок. Не стало винятком і міланське дербі, яке буде головною прикрасою 540 тиражу.

"Мілан" та "Інтер" - лідери чемпіонату Італії на даний момент, причому відставання "червоно-чорних" становить 14 очок. До фінішу залишилося шість  турів, тому "Інтер" у разі перемоги стане недосяжним для конкурентів. Іншими словами, команда Сімоне Індзагі може завоювати "скудетто" прямо зараз.

Потрібно сказати, що шанси "Інтера" на перемогу максимально високі. Весь тиждень "чорно-сині" готувалися до цього дербі, тоді як "Мілан" залишив усі сили у Лізі Європи. У чвертьфіналі цього турніру команда Стефано Пьолі протистояла "Ромі" і зазнала двох поразок (0-1 вдома і 1-2 на виїзді), причому у повторному матчі вже на 31-й хвилині "Рома" залишилася в меншості. Це доволі болісна невдача для "Мілана", а його головний тренер має всі шанси залишитися без роботи вже влітку.

Тим часом "Рома" та "Болонья" продовжують суперечку за четверте місце, але після єврокубкових чвертьфіналів з'ясувалося, що Італію в наступній Лізі чемпіонів гарантовано представлятимуть п'ять клубів. Більш того, якщо "Рома" чи "Аталанта" виграють Лігу Європи, італійська квота може збільшитися до шести команд.

Після цього шанси "Роми" та "Болоньї" пробитися до ЛЧ стали максимально високими. А щодо очного протистояння, то римлянам буде складно відновитися після емоційної перемоги над "Міланом". "Болонья" стала справжнім відкриттям нинішнього сезону, а її наставник Тьяго Мотта має чимало пропозицій від більш амбіційних проєктів.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!