0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Реал - Барселона: Лунін у статусі зірки! Прогноз на 539 тираж

"Барселона" має останній шанс знову повернутися до чемпіонських перегонів. Наразі її відставання від "Реалу" становить 8 очок. тому золота інтрига в Ла Лізі відродиться тільки в тому разі, якщо каталонці переможуть на "Сантьяго Бернабеу". Втім, переможцем двох останніх Ель Класіко став "Реал", який зараз цілком погодиться навіть на нічию. Підопічні Анчелотті залишили всі сили в Манчестері, тому є певні сумніви, що вони готові показати свій максимум проти "Барселони".

До поразки від "ПСЖ" у Лізі чемпіонів "Барселона" не програвала протягом трьох місяців. У вівторок каталонці відчули справжнє розчарування, тоді як "Реал" у середу здобув перемогу над "Манчестер Сіті". Головним героєм став Андрій Лунін, який виграв дві дуелі у серії пенальті. Це був найважливіший матч у клубній кар'єрі українського голкіпера, в якому він здобув свою найважливішу перемогу. Саме цього вечора про Андрія Луніна дізнався весь футбольний світ, проте ми сподіваємося побачити його блискучу гру не тільки у фіналі, але й на Євро-2024.

Дортмундська "Боруссія" і леверкузенський "Баєр" також пробилися до півфіналу єврокубків, а в неділю вони зустрінуться в німецькій Бундеслізі. Тиждень тому "Баєр" оформив чемпіонство за п'ять турів до фінішу, яке стало першим в історії клубу. Крім цього, безпрограшна серія "фармацевтів" у різних турнірах налічує 44 матчі - це новий рекорд у європейських топлігах.

Але ми вважаємо, що дортмундці мають усі шанси перервати цю серію, адже для них ця перемога значно важливіша. Саме зараз "Боруссія" сперечається з "Лейпцигом" за четверту сходинку і місце в наступній Лізі чемпіонів, тоді як "Баєр" може трохи перепочити перед півфіналом Ліги Європи і фіналом Кубку Німеччини. До речі, Хабі Алонсо тренуватиме "Баєр" і в наступному сезоні, хоча в послугах цього іспанця зацікавлені "Баварія" і "Ліверпуль".

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!