0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Ліверпуль не зміг і три серії пенальті! Аналіз 536 тиражу

Футбольні вболівальники вже звикли до "камбеків" у виконанні "Ліверпуля", проте цього разу дива не сталося. Мерсисайдці поступилися "Аталанті" вдома з рахунком 0-3, дуже швидко відкрили рахунок у Бергамо (Салах реалізував пенальті), проте розвинути свій успіх не змогли. У підсумку до півфіналу крокує "Аталанта", хоча її поразку ви оцінили у 73% ставок.

Ще один прогнозований результат - домашня перемога "Фенербахче" над "Олімпіакосом" (74%). Однак стамбульських уболівальників вона зовсім не порадувала, оскільки в серії пенальті їхні улюбленці зазнали невдачі. Серій пенальті цього вечора було багато, саме таким чином здолали своїх суперників "Астон Вілла" і "Марсель".

А головна сенсація відбулася в Салоніках, де місцевий ПАОК зазнав поразки від "Брюгге" (10%). Крім цього, у чемпіонаті Колумбії розійшлися миром "Америка де Калі" і "Депортиво Пасто" (12%), також несподіваною стала нічия в чемпіонаті Еквадору (18%).

Тим часом невдало завершилася 41-ша спроба прогнозистів заволодіти джекпотом. Цього разу двоє учасників вгадали "десятку", за що належить отримати по 6856 гривень. Що ж, тим цікавіший буде наступний тираж, адже головний виграш тепер складає 500 000 гривень!



Ми у Viber!