0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
ПСЖ і Боруссія — у півфіналі ЛЧ! Аналіз 534 тиражу

У вівторок визначилися перші півфіналісти Ліги чемпіонів, і ми вже знаємо, що одну з путівок до фіналу розіграють "ПСЖ" і дортмундська "Боруссія".

Тиждень тому "Барселона" перемогла "ПСЖ" на його полі з рахунком 3-2, а коли Рафінья засмутив Доннарумму вже на 12-й хвилині повторного матчу, деякі прихильники "Барси" почали святкувати вихід до півфіналу. Втім, каталонська радість виявилася завчасною...

Ключовий момент усього протистояння відбувся на 29-й хвилині, коли арбітр за доволі суперечливих обставин показав червону картку Араухо. І тільки коли господарі залишилися в меншості, гості увімкнули максимальні оберти. "ПСЖ" відігрався ще до перерви завдяки колишньому гравцю "Барси" Дембеле. А вирішальний удар підопічні Луїса Енріке приберегли на другий тайм, коли у воротах тер Штегена м'яч побував ще тричі (24% ставок). Отже, у півфіналі зіграє "ПСЖ", однак навколо вилучення Араухо буде ще дуже багато суперечок.

Не менш цікаво було в Дортмунді, де "Боруссія" приймала "Атлетико". У Мадриді перемогла команда Дієго Сімеоне (2-1), однак коли "Боруссія" повертається на свій 80-тисячний стадіон, вона може подолати будь-які труднощі. Ще до перерви м'яч двічі перетнув лінію воріт Облака, проте "матрацники" доволі швидко відігралися на початку другого тайму. І тим не менше, "Боруссію" цього вечора було не спинити, і вона здобула потрібний рахунок зусиллями Фюллькруга і Забітцера (47%).

Тим часом головні несподіванки відбулися в англійській Лізі 1, де "Лінкольн" і "Челтнем" здобули гостьові перемоги над більш рейтинговими суперниками (13% і 15% ставок відповідно). Крім цього, відзначаємо домашню поразку "Лануса" від "Естудіантеса" (18%).

З іншого боку, маємо три пари з показником "угадуваності" понад 60%, однак на долю джекпоту це не вплинуло. Цього разу один прогнозист вгадав "11", за що належить отримати 5506 гривень. Двох помилок припустилися семеро учасників, які виграли по 1180 гривень.

Саме таким був 39-й тираж поспіль без зірваного джекпоту. І вже в середу на вас чекає наступний тираж зі ще більшим головним виграшем. Поки в Лізі чемпіонів визначатиметься ще одна півфінальна пара, прогнозисти боротимуться за 490 000 гривень!



Ми у Viber!