0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Ліга Європи: чи можливий камбек у Бергамо? Прогноз на 536 тираж

"Аталанта" створила неймовірну сенсацію тиждень тому, коли розгромила "Ліверпуль" на "Енфілді" з рахунком 3:0. Втім, "Ліверпуль" спроможний на фантастичні "камбеки" в кубкових турнірах, тому в цьому протистоянні ми не виключаємо будь-який сценарій.

Відразу після поразки "Аталанті" підопічні Юргена Клоппа програли "Кристал Пелас" і втратили лідерство в АПЛ. Дві невдачі поспіль на "Енфілд Роуд" - це щось неймовірне для "Ліверпуля". Тим більше зараз, коли настав час вирішальних матчів сезону.

Три роки тому суперники зустрічалися у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Тоді "Ліверпуль" також поступився вдома (0:2), але в Бергамо "мерсисайдці" перемогли з рахунком 5:0. Потрібно відзначити, що то був так званий коронавірусний сезон, тому обидві зустрічі проходили без глядачів на трибунах.

Ще одну путівку до півфіналу Ліги Європи розіграють "Рома" і "Мілан", причому минулого четверга "Мілан" сенсаційно програв удома (0-1). Тим часом "Бенфіка" має мінімальну перевагу над "Марселем" (2-1), а "Баєр" на останніх хвилинах дотиснув "Вест Хем" (2-0). І вже в неділю "фармацевти" вперше у своїй історії виграли чемпіонат Німеччини, завоювавши титул за п'ять турів до фінішу. Це грандіозна подія для Леверкузена, після якої буде неймовірно складно показати максимальний рівень у Лондоні. До речі, безпрограшна серія "Баєра" в різних турнірах становить 43 матчі.

У лізі конференцій інтрига також зберігається в усіх парах. Скажімо, "Лілль" поступився на полі "Астон Вілли" (1-2), але відставання в один м'яч завжди можна відіграти. "Брюгге" переграв ПАОК у рідних стінах з рахунком 1-0, тоді як "Олімпіакос" має мінімальну перевагу над "Фенербахче" (3-2). Схоже, цього вечора не обійдеться без овертаймів і навіть серії пенальті...

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!