0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Лунін і Зінченко: кому до півфіналу Ліги чемпіонів? Прогноз на 535 тираж

Тиждень тому "Манчестер Сіті" і "Реал" видали справжнє шоу на "Сантьяго Бернабеу", яке розпочалося з результативної помилки Андрія Луніна. Але далі був автогол Рубена Діаша і ще чотири взяття    воріт. Суперникии зупинилися на рахунку 3:3, який більше влаштував підопічних Гвардіоли.

На вихідних "Манчестер Сіті" повернув собі лідерство в чемпіонаті Англії. За шість турів до фінішу відрив від "Арсеналу" з "Ліверпулем" становить два очки. З огляду на ту неймовірну форму, яку підопічні Гвардіоли демонструють останнім часом, вони знову готові до перемоги в усіх турнірах.

"Манчестер Сіті" і "Реал" - переможці Ліги чемпіонів двох останніх сезонів. Той, хто виграє цю дуель, стане головним фаворитом нинішнього турніру. Ці клуби двічі поспіль зустрічалися на півфінальній стадії. У сезоні 2021/22 "Реал" вирвав перемогу в овертаймі домашнього матчу (3-4 і 3-1 у Мадриді), а рік тому путівка до фіналу дісталася команді Хосепа Гвардіоли (1-1 у Мадриді і 4-0).

Одночасно з матчем на "Етіхаді" розпочнеться поєдинок у Мюнхені, де "Баварія" прийматиме "Арсенал". Минулого вівторка суперники не визначили сильнішого на "Емірейтс" (2-2), хоча статус безумовного фаворита належав команді Артети. Тим часом "Баварія" намагається врятувати абсолютно провальний сезон, і для цього їй потрібна перемога в Лізі чемпіонів. Німецьку Бундеслігу вже виграв леверкузенський "Баєр", саме тому у команди Тухеля більше немає права на помилку.

До речі, у минулому десятиріччі "Баварія" завдала "Арсеналу" чимало неприємностей. Скажімо, три останні зустрічі цих клубів у Лізі чемпіонів завершилися з рахунком 5-1 на користь німців... А в неділю "Арсенал" втратив лідерство в АПЛ після домашньої поразки від "Астон Вілли" (0-2). Ця невдача може стати могутнім ударом по психології "гармашів", які вдруге поспіль ризикують втратити чемпіонство на фінішній прямій.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!