0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Останній шанс Мбаппе і 80 000 за "Боруссію"! Прогноз на 534 тираж

Суперечка "Барселони" і "ПСЖ" у чвертьфіналі ЛЧ продовжиться у столиці Каталонії. Тиждень тому "Барса" перемогла в Парижі з рахунком 3:2, але гравці "ПСЖ" готові віддати все заради реваншу.

Перемога в Лізі чемпіонів залишається єдиною непідкореною висотою для керівництва "ПСЖ". Виграти цей турнір не допомогли навіть Леонель Мессі та Неймар. У Парижі сподіваються, що "ПСЖ" досягне мети завдяки Кіліану Мбаппе, який майже на сто  відсотків залишить "Парк де Пренс" влітку. Втім, у першому матчі Мбаппе залишився в тіні, тоді як головним героєм став Рафінья. Бразилець засмутив Доннарумму двічі, а переможний гол на рахунку центрального захисника Крістенсена, який відзначився у день свого 28-річчя.

Шляхи цих клубів перетиналися в 1/8-й ЛЧ у 2017 і 2021 роках. Спочатку "Барселона" взяла епічний реванш після гостьової поразки з рахунком 0-4 (6-1), а три роки тому за явною перевагою перемогли французи (1-4 на "Камп Ноу" і 1-1).

Протистояння "ПСЖ" і "Барселони" - це передусім дуель Луїса Енріке і Хаві. Вони чудово знають один одного, у їхніх жилах тече каталонська кров, а Луїс Енріке вже вигравав ЛЧ на чолі "Барси". Це було у 2015 році в Берліні, коли каталонці не залишили шансів "Ювентусу" (3-1), а 35-річний Хаві вийшов на заміну на 78-й хвилині.

Ще один півфіналіст визначиться в Дортмунді, де місцева "Боруссія" спробує взяти реванш у мадридського "Атлетико". Минулого вівторка "матрацники" мали велику перевагу в першому таймі, однак після перерви ледь не випустили перемогу з рук (2-1). У повторному матчі можливий будь-який сценарій, адже підопічні Сімеоне володіють величезним єврокубковим досвідом, тоді як за спиною дортмундців буде неймовірний 80-тисячний стадіон.

Серія без зірваних джекпотів у "Спортпрогнозі" триває 38 тиражів. Це значно більше середніх показників, тому джекпот може бути зірваний будь-якої миті. Сьогодні на кону 485 000 гривень. Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!