0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 08.04.24 — 14.04.24

Минулий тиждень знову обійшовся без зірваних джекпотів у "Спортпрогнозі", а головна сенсація трапилася в матчі Ліги Європи між "Міланом" і "Ромою". Господарі пропустили вже на 17-й хвилині, але в них було безліч часу, щоб відігратися. Втім, це був не день "Мілана", тоді як "Рома" досягла чергового успіху під керівництвом Даніеле де Россі, заробивши при цьому 7% ваших ставок.

У понеділок взагалі не було топових матчів, проте  через високий джекпот ігрова активність була доволі високою. Головна сенсація відбулася там, де менше всього чекали. Резервісти "Аякса" приймали одного з головних аутсайдерів першого голландського дивізіону і зазнали невдачі, на яку було зроблено менше 12% ставок. Ще одна несподіванка - нічия між "Юргорденом" і "Хеккеном" у чемпіонаті Швеції (14%). Цей матч проходив  за  неймовірним сценарієм, адже за кілька хвилин до фінального свистка господарі програвали з різницею у три м'ячі. "Юргорден" почав забивати тільки на 87-й хвилині, але встиг врятувати одне очко!

У вівторок було відразу вісім пар традиційно непердбачуваного Чемпіоншипу, однак дві головні сенсації піднесла Ліга чемпіонів. Йдеться про гостьову перемогу "Барселони" над "ПСЖ" (14% ставок), а також про бойову нічию між "Арсеналом" і "Баварією" (17%). А от недільний тираж був переважно іспанським, тоді як єдина сенсація трапилася в матчі, що стояв у програмі першим. "Атлетик" приймав "Вільярреал" і відкрив рахунок в середині другого тайму. Але втримати перевагу баскам не вдалося, оскільки "підводники" відновили рівновагу на п'ятій компенсованій хвилині (16% ставок).

Програму п'ятничного тиражу майже наполовину заповнили матчі французької Ліги Насьональ - це третій за рангом дивізіон країни. Саме тут "приховалася" головна несподіванка дня, якою стала домашня перемога "Шоле" над "Сошо". Успіх аутсайдера ви оцінили у 17% ставок, тоді як "Версаль" отримав 22% за гостьову перемогу над "Німом".

Суботній тираж був щедрим на нічийні результати, а найбільш несподіваною стала нічия в туринському дербі (20% ставок). "Торино" і "Ювентус" так і не змогли вразити ворота один одного, причому "Ювентус" здобув лише дві перемоги в десяти останніх матчах. Тим не менше, Массіміліано Аллегрі привітав свою команду з тим, що вона зберегла в недоторканості власні ворота...

Тим часом "Борнмут" відібрав очки у "Манчестер Юнайтед" (22%), після чого "манкуніанці" опинилися вже на сьомому місці. Їхні шанси пробитися до Ліги чемпіонів тануть на очах, а разом із тим тануть шанси Еріка тен Хага зберегти роботу на "Олд Траффорд" на наступний сезон.



Ми у Viber!