0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 01.04.24 — 07.04.24

Триває акція "Вболівай за Україну!", завдяки якій "спортпрогнозівський" джекпот дуже швидко перетнув позначку 400 000 гривень. Але разом із тим продовжується серія без зірваних джекпотів, який тримається вже більше місяця.

Найгучніша сенсація минулого тижня трапилася в італійській Серії А. "Аталанта" забила швидкий гол у ворота "Кальярі", але замість того, щоб розвинути перевагу, двічі пропустила у власні ворота. Результат на Сицилії став другою "спортпрогнозівською" сенсацією у 2024 році (6% ставок). Він поступається тільки лютневій перемозі "Монци" над "Міланом" (5%).

Також у неділю відбувся матч "Верона" - "Дженоа", причому він проходив за схожим сценарієм. Різниця в тому, що в даному разі рахунок швидко відкрили господарі, а вольову перемогу здобули гості (20%). Шкода тільки, що Руслан Маліновський до цього успіху "Дженоа" не причетний, найближчий місяць він відновлюватиметься після травми.

Найбільша сенсація четверга трапилася в Кубку Австрії, де "Зальцбург" і "Штурм" визначали фіналіста турніру. Зрозуміло, що статус фаворита належав "Зальцбургу", який кілька днів тому переграв свого головного конкурента в рамках чемпіонату. Реванш у виконанні "Штурма" був малоймовірним, але він став реальністю. На перемогу гостей було зроблено менше 8% ставок. і тепер у фіналі "Штурм" зустрінеться з віденським "Рапідом".

У суботу найбільше здивувала домашня поразка "Боруссії" від "Штутгарта" (10% ставок). Тиждень тому дортмундці нокаутували "Баварію" в Мюнхені (2-0), але закріпити цей успіх ще однією перемогою над прямим конкурентом не вдалося. Натомість "Штутгарт" неможливо зупинити, Серу Гірассі продовжує забивати, і "шваби" вже наздогнали "Баварію" в турнірній таблиці!

Ще дві суботні несподіванки були оформлені в компенсований час. Здавалося, "Емполі" втратив перемогу над "Торино", коли пропустив  від Сапати на 91-й хвилині, але господарі встигли забити переможний гол (17%). І нарешті "Лутон" здобув вольову перемогу над "Борнмутом" завдяки вирішальному удару на 90-й хвилині (21%).

Головна сенсація п'ятниці трапилася в чемпіонаті Польщі, де "Радом'як" завдав поразки чинному чемпіону (11% ставок). Після цього відставання "Ракува" від першого місця збільшилося до семи очок, відтак шанси захистити титул тануть на очах. Тим часом у чемпіонаті Бельгії "Мехелен" у рідних стінах поступився "Сент-Трюйдену", на що було зроблено менше 21% ставок.

У понеділок головним постачальником сенсацій став англійський Чемпіоншип. По-перше, "Сток Сіті" в рідних стінах не зміг переграти "Хаддерсфілд" (16%). По-друге, "Сандерленд" зазнав  нищівної домашньої поразки від "Блекберна" (17%). По-третє, "КПР" здобув перемогу на полі "Суонсі" (20%). Як бачимо, синхронно програли команди Назарія Русина та Миколи Кухаревича, але українці, що виступають у Чемпіоншипі, зараз травмовані.

Ще одна несподіванка понеділка трапилася в чемпіонаті Бельгії, де "Генк" мінімально обіграв "Юніон" (18%). Зовсім недавно "Юніон" був  ледь не безальтернативнимм претендентом на чемпіонство, але зараз команда переживає спад, яким оперативно скористався "Андерлехт".



Ми у Viber!