0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації на будь-який смак! Аналіз 512 тиражу

Триває акція "Вболівай за Україну!", а разом із нею триває серія надзвичайно  складних випробувань для прогнозистів. Тираж із порядковим номером 512 не став винятком. Більш того, за кількістю сенсацій він став одним із найрожайніших у 2024 році.

Погодьтеся, коли несподівані результати приносить кожен другий матч, це вже занадто! Програму відкривав статусний поєдинок Англія - Бразилія,  який завершився мінімальною поразкою господарів поля (15% ставок). Паралельно Франція приймала Німеччину, і знову неочікувана поразка номінального фаворита (13%). А ще Бельгія не змогла переграти Ірландію (19%), а хорвати дотиснули збірну Тунісу лише в серії пенальті (17%).

Це далеко не всі сенсації суботнього тиражу. В іспанській Сегунді "Алькоркон" переграв "Ов'єдо" (17%). а в еліт-раунді юнацького Євро ізраїльтяни поступилися чорногорцям (10%). І ось тільки тепер можемо поставити крапку.

До числа прогнозованих можна віднести тільки один результат - це домашня перемога "Картахени" над "Андоррою" (61%). Тим дивовижніше виглядають виплати, адже за максимального рівня складності знайшовся прогнозист, який припустився лише однієї помилки. Він вгадав "11" і заробив 3858 гривень, при цьому вгаданих "десяток" немає взагалі, та й "дев'яток" у нас лише дві. Тим часом джекпот швидко набирає вагу, і вже наступного разу на кону буде 345 000 гривень!




Ми у Viber!