0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Україна - Ісландія: один крок до Євро! Прогноз на 515 тираж

Минулого четверга у "Спортпрогнозі" стартувала акція "Вболівай за Україну!", завдяки якій джекпот збільшується значно швидше, ніж раніше. Ми відразу додали до джекпоту 50 000 гривень! Крім цього, протягом десяти наступних тиражів після початку акції джекпот зростатиме на 10 000 гривень! Але й це ще не все. Стартовий джекпот під час проведення акції - 250 000 гривень, плюс крок 10 000 на 10 наступних  тиражів! Термін дії акції - до 5 травня незалежно від кількості зірванних джекпотів.

Приводом для акції став виступ збірної України у плей-офф до Євро-2024, у якому розігруються три останні путівки до Німеччини. Аби туди потрапити у якості учасника, потрібно виграти два матчі, і перший крок команда Сергія Реброва вже зробила. Так, його важко назвати впевненим, і вболівальникам довелося неабияк понервувати. Але це той самий випадок, коли головним критерієм є результат, і збірна України його досягла.

Матч проти Боснії і Герцеговини вийшов надзвичайно виснажливим для обох команд. Головна проблема полягала в тому, що ми дозволили супернику втягнути себе у його гру, а потім ще й пропустили гол у власні ворота. Час спливав надзвичайно швидко. а моментів біля воріт господарів не було в принципі. Вболівальники поступово втрачали віру, аж тут своє вагоме слово сказав Роман Яремчук. Він з'явився на полі на 81-й хвилині, і вже за 4 хвилини зрівняв рахунок із подачі Юхима Коноплі. Не встигли ми подумати про овертайм, як форвард "Валенсії" організував гол для Артема Довбика. І хоча арбітр компенсував цілих вісім хвилин, боснійці мали розгублений вигляд, тому нічого небезпечного біля воріт Андрія Луніна вони не створили.

У підсумку збірна України врятувала майже безнадійну гру, але зроблено тільки половину справи, і тепер потрібно виграти ще один матч. Наступним суперником стане Ісландія, яка несподівано розгромила збірну Ізраїлю в Будапешті (4-1). Рахунок  у цьому матчі дещо оманливий, адже на 80-й хвилині за рахунку 1-2 ізраїльтянин Захаві не реалізував пенальті. Далі ісландці банально  дотиснули деморалізованого суперника, а головним героєм став Альберт Гюдмюндссон. Одноклубник нашого Руслана Маліновського  оформив хет-трик, у складі "Дженоа" він теж забиває дуже багато.

Тим не менше, безумовним фаворитом двобою вважається збірна України. Немає жодних сумнівів, що підопічні Сергія Реброва зроблять усе можливе і неможливе для перемоги. Немає жодних сумнівів, що трибуни у Вроцлаві будуть цілковито українськими, тому наші  хлопці відчуватимуть справжню підтримку. І майже немає сумнівів, що Україна зіграє краще, ніж минулого четверга. Будемо відвертими: матч проти боснійців нашій команді відверто не вдався, а зіграти так слабко двічі поспіль збірна України просто не має права.

Бажаємо вдалих прогнозів!



Ми у Viber!