0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Вболіваємо за Україну разом! Прогноз на 514 тираж

Акція "Вболівай за Україну!" набирає обертів, і одночасно набирає силу джекпот лотереї "Спортпрогноз". Якщо у 513 тиражі ніхто не вгадає 12 результатів, у понеділок прогнозисти боротимуться за 355 000 гривень! І навіть  якщо головний приз нарешті знайде  свого власника, ми запропонуємо збільшений стартовий джекпот - 250 000 гривень!

Програму 514 тиражу відкривають  одразу три матчі за участю національних  збірних України. Це унікальний випадок для "СП", тому прогнозисти мають чудову нагоду гарно повболівати за наших хлопців і непогано заробити. Тут вам і майже фінальний матч юнацької збірної, і чергове випробування для молодіжки, і головна страва - вирішальна битва головної команди країни на шляху до Євро-2024.

Всі вказані матчі відбудуться у вівторок, а стартує тираж днем раніше. Першою свою гру розпочне молодіжна збірна України, яка у відбірковому турнірі до Євро-2025 здобула п'ять перемог у п'яти матчах. Підопічні Унаї Мельгоси мають усі шанси продовжити переможну серію в Азербайджані, адже володіють солідною перевагою в класі над суперником. До речі, у п'ятницю наша молодіжка переграла олімпійську збірну Марокко в товариському матчі (1-0), а єдиний гол на рахунку півзахисника "Дніпра-1" Олега Очеретька.

Тим часом у Північній Македонії за путівку на юнацький Євро-2024 змагається збірна України U19. Позаду два тури так званого еліт-раунду, в яких Україна та Швейцарія двічі обіграли македонців та латвійців. Тепер команда Дмитра Михайленка проведе вирішальний двобій проти швейцарських ровесників, у якому наших хлопців влаштує навіть нічия. До речі, обидві команди ще не мають  пропущених голів на цьому турнірі.

А про матч Україна - Ісландія ми детально поговоримо в анонсі наступного тиражу. Бажаємо вдалих прогнозів!

А про матч Україна - Ісландія ми детально поговоримо в анонсі наступного тиражу. Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!