0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Перемога України і диво, яке врятувало джекпот! Аналіз 509 тиражу

У середу розпочався еліт-раунд відбіркового турніру юнацького Євро-2024 (до 19), фінальна частина якого відбудеться в Північній Ірландії. За його  підсумками будуть визначені сім учасників Євро, якими стануть переможці семи відбіркових груп. У кожній із них зібралися по чотири команди, що проводять круговий турнір у Словенії, Нідерландах, Норвегії, Португалії, Італії, Хорватії та Північній Македонії.

Свою першу гру юнацька збірна України провела саме проти господарів одного з квартетів. Зрозуміло, що перед стартом було присутнє певне хвилювання, але підопічні Дмитра Михайленка доволі швидко з ним  впоралися. Одним словом, проти команди Північної Македонії особливих проблем не виникло, а за свої старання наші хлопці отримали 65% ваших ставок. Далі на них чекають збірні Латвії та Швейцарії.

Загалом потрібно відзначити, що це був один із найпростіших тиражів у 2024 році. Більш того, він був простішим навіть за ті тиражі, коли у "Спортпрогнозі" зривався джекпот. Але цього разу головний виграш не знайшов свого власника, однак неможливо зрозуміти, яким чином це трапилося!

Показник "угадуваності" п'яти матчів перевищив 75%! Серед них - усі три пари жіночої Ліги чемпіонів, а також  упевнені перемоги юнацьких збірних Туреччини та Франції. І це при тому, що сенсація в тиражі була тільки одна - це перемога юнацької збірної Хорватії над ровесниками з Німеччини, на яку було зроблено менше 10% ставок.

Виплати вийшли абсолютно нетиповими для "Спортпрогнозу", їх можна навіть назвати дивовижними. Маємо відразу 37 вгаданих "11", за які прогнозисти отримали по 96 гривень. Очевидно, що цього разу джекпот втримався тільки дивом, але далі буде ще цікавіше. Нагадаємо, що стартувала акція "Вболівай за Україну", і тепер джекпот зростатиме значно швидше. Зокрема, у 510 тиражі на кону буде 315 000 гривень!



Ми у Viber!