0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 11.03.24 — 17.03.24

Поки шанувальники українського тото готуються до нової акції, завдяки якій головний виграш зростатиме значно швидше, без зірваних джекпотів обійшовся ще один "спортпрогнозівський" тиждень. Головна сенсація сталася ще в понеділок у рамках 501 тиражу. Це гостьова перемога "Депортиво Рієстри" в чемпіонаті Аргеннтини (10% ставок).

Сенсація номер два - впевнена перемога "Фулхема" над "Тоттенхемом" в одному з різновидів лондонського дербі (11% ставок). Майже одночасно "Хетафе" завдав поразки "Жироні" (12%), після чого каталонці стали третіми в турнірній таблиці. Артем Довбик знову не забив, а Віктор Циганков не грав через травму. Сподіваємося, він встигне відновитися до матчу збірної, але в цьому немає жодної впевненості.

Тим часом головна несподіванка четверга трапилася в Стамбулі, де "Фенербахче" мінімально програв "Юніону" (12%). Господарі могли дозволити собі таку розкіш, адже на виїзді здобули перемогу з рахунком 3-0. "Вікторія" і "Серветт" так і не забили один одному за майже чотири години ігрового часу, двічі зігравши з рахунком 0-0 (17%). Довелося бити пенальті, і в цій футбольній лотереї більш вправними виявилися чеські футболісти.


Ми у Viber!