0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Чемпіонський матч на "Львів Арені"! Прогноз на 221 тираж


Зустріч "Шахтаря" з "Дніпром-1" у передостанньому турі чемпіонату України цілком могла стати вирішальною, але команда Олександра Кучера несподівано програла "Ворсклі" минулої середи (1-2). Після цього дистанція між двома лідерами УПЛ збільшилася до п'яти очок, тоді як "Зоря" відстає від другого місця ще на три бали.

Отже, щоб оформити чемпіонство вже зараз, "Шахтарю" достатньо зіграти внічию. Цього тижня підопічні Ігора Йовічевича вже виграли один вирішальний поєдинок, не залишивши шансів луганській "Зорі" (3-0). Зрозуміло, що після такого результату команда перебуває у піднесеному настрої, чого зовсім не скажеш про гравців "Дніпра-1"...

Тим часом "Зоря" зберігає шанси на друге місце, а це путівка до Ліги чемпіонів. Поразка "Дніпра-1" на "Львів Арені" не виглядає неймовірним результатом, відтак колектив Патріка ван Леувена ще може наздогнати дніпрян у разі перемоги в найближчому турі. "Олександрія" дуже спокійно почувається на п'ятому місці і, здається, дещо втратила мотивацію. Зокрема, в минулому турі команда Руслана Ротаня зіграла внічию з "Вересом", хоча вигравала з рахунком 2-0. Після матчу головний тренер не підбирав слів на адресу своїх гравців, через що мотивація "Олександрії" в наступному матчі має бути на висоті.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!