0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Україна - без тренера, Норвегія - без Холанда. Прогноз на 161 тираж

Одночасно зі стартом відбіркового турніру Євро-2024 молодіжна збірна України готується до Євро-2023, фінальна частина якого відбудеться влітку. На кінець березня заплановані товариські матчі з командами Данії та Італії, але проблема полягає в тому, що й головну, і молодіжну збірну України очолює один і той самий фахівець. Фізично Руслан Ротань перебуває з дорослою командою, а справами в молодіжці він керує дистанційно за допомогою асистентів.

Чи впливає на якість підготовки відсутність головного тренера - питання риторичне. Можна сказати, що Руслан Ротань став заручником обставин і нерішучості керівництва УАФ у пошуках нового наставника для головної збірної. Тим часом перед молодіжною збірною стоїть амбіційна задача потрапити на літню Олімпіаду-2024, для чого потрібно виходити у півфінал на Євро-2023.

І зовсім коротко про інші матчі. Збірна Сербії значно переважає Чорногорію за класом виконавців, що має вплинути на рахунок матчу. Збірна Норвегії через травму Ерлінга Холанда залишилася без свого лідера і кращого бомбардира. А збірній Хорватії потрібно оговтатися після чергового великого успіху на великому турнірі. На ЧС-2022 хорвати здобули бронзу, після чого доволі важко втримати мотивацію на такому ж високому рівні. Також уважно стежимо за збірною Вірменії, яку нині очолює Олександр Петраков.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!