0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сегунда не зупиняється. Чому зупинився Алавес? Прогноз на 159 тираж

Суботній тираж відкривають три матчі іспанської Сегунди, яка не зупиняється навіть під час офіційних поєдинків за участю національних збірних. У цьому турнірі доволі впевнено лідирує "Ейбар", який має чотириочковий відрив від другого місця. А далі щільною групою розмістилися "Гранада", "Лас-Пальмас", "Леванте" і "Алавес".

Щоправда, "Алавес" останнім часом помітно пригальмував і не може виграти вже в чотирьох турах поспіль (+0=2-2). Більш того, в цих матчах гравці "Алавеса" жодного разу не вразили ворота суперників, що свідчить про серйозний ігровий спад. Що стосується "Тенерифе", то після невдалого старту цей клуб покращив свої результати і надійно закріпився в середині таблиці. Якщо "Тенерифе" здобуде очки на полі "Алавеса", це не стане великим сюрпризом.

"Расинг" проводить перший сезон у Сегунді після повернення з третього дивізіону. Головна задача - не вилетіти, і наразі клуб із Сантандера доволі успішно її виконує. Втім, відрив від зони вильоту не надто великий, тому розслаблятися ще зарано. У матчі з "Леванте" "Расинг" не буде фаворитом, але поборотися за одне очко господарі можуть.

Тим часом "Ібіці" уникнути вильоту буде важко. Втрачено занадто багато, а часу до завершення сезону занадто мало. "Бургос" вийде на цей матч у статусі фаворита. Очки йому потрібні для того, аби за підсумками чемпіонату потрапити до плей-офф. А плей-офф Сегунди - це шанс поборотися за путівку до Ла Ліги.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!