0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Бейл vs Англія, Левандовський vs Аргентина. Прогноз на 48 тираж

На чемпіонаті світу в Катарі настав час перших вирішальних матчів, після яких одни збірні відправляться додому, а інші продовжать боротьбу за нагороди. У групі B шанси на плей-офф зберігають усі учасники, включно зі збірною Уельсу, що посідає останню сходинку. Щоправда, валлійцям потрібно не тільки перемагати Англію, а й сподіватися на нічию в матчі Іран - США. Крім цього, Уельс гарантовано вийде до 1/8 фіналу в разі перемоги над Англією з різницею у чотири м'ячі.

Збірна Англії розпочала турнір іяскравою перемогою над Іраном (6-2), після якої була безгольова нічия з США. Американці обидві зустрічі завершили внічию, і тепер у матчі з Іраном їх влаштує виключно перемога. Щодо іранців, які на останніх хвилинах дотиснули Уельс (2-0), то їм може вистачити й одного очка, але тільки в тому разі, якщо паралельно Уельс не переможе Англію.

Збірна Франції стала першою командою, що пробилася до 1/8 фіналу. Теоретично французи ще можуть втратити перше місце в групі D, але для цього потрібен фантастичний збіг обставин. Так само малоймовірний вихід до плей-офф збірної Тунісу, що має в своєму активі одне набране очко і нуль забитих голів. У перемогу Тунісу над Францією зовсім не віриться, тоді як Австралія має шанс сенсаційно випередити Данію. В очному протистоянні австралійців цілком влаштує нічия, тоді як данці зобов'язані грати на перемогу.

Ще один мініфінал відбудеться у групі C, де в останньому турі зустрінуться Польща та Аргентина. Полякам достатньо зіграти внічию, тоді як у випадку поразки вони ризикують вилетіти з турніру. Аргентинцям потрібно брати три очки, інакше вже вони можуть припинити свої виступи достроково. Саудівська Аравія гарантовано пройде далі в разі перемоги над Мексикою, а от мексиканцям потрібно не просто вигравати, а робити це з якомога більшим рахунком. Тим часом нічия в шостій парі не влаштує обох її учасників, але суттєво полегшить життя суперникам.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!