0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Хмари над Сімеоне та перший плей-офф для Яремчука. Прогноз на 804 тираж

В Іспанії згустилися хмари над головою Дієго Сімеоне. Після торішнього чемпіонства "Атлетико" дуже слабко проводить нинішній сезон, а минулої середи "матрацники" зазнали домашньої поразки від "Леванте" — головного аутсайдера іспанського сезону (0-1). І відразу після цього з'явилися повідомлення, що керівництво клубу зайнялося пошуками нового наставника, здатного замінити Сімеоне ледь не зараз. Тут важливо зважати на те, що аргентинець очолює "Атлетико" з 2011 року.

Для "Юнайтед" межею можливостей є четверте місце в АПЛ. Так, залишається ще Ліга чемпіонів, але навряд чи нинішній "МЮ" здатний поборотися за перемогу в цьому турнірі. Проблема в тому, що всередині команди сформувалася не надто здорова атмосфера. Якщо вірити чуткам, що доносяться з "Олд Траффорд", не всім подобаються застарілі методи Рангніка, деякі гравці не задоволені поведінкою в роздягальні Роналду, а тут ще гучний скандал із Грінвудом та невизначена ситуація з Погба, у якого влітку закінчується контракт.

Ще однією командою, якій пощастило із жеребом, став "Аякс". Амстердамці спричинили фурор у груповому турнірі, але й група у них була не найскладніша. У свою чергу "Бенфіка" випередила київське "Динамо" та кризову "Барселону". Щоправда, після цього лісабонці змінили головного тренера та впали на третє місце в чемпіонаті Португалії. А ще у Романа Яремчука остаточно збився приціл і він перестав вважатися твердим гравцем стартового складу. На такій високій стадії ЛЧ Яремчук гратиме вперше, ось тільки вихід "Бенфіки" до чвертьфіналу стане великим сюрпризом.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!