0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Ворскла - Шахтар: чи вийде Полтава на друге місце? Прогноз на 686 тираж

У вівторок "Шахтар" зазнав невдачі в Лізі чемпіонів, пропустивши п'ять сухих м'ячів від мадридського "Реала". Тепер шанси гірників навіть на третє місце перейшли в розряд теоретичних. Швидше за все, ми не побачимо донецьку команду в єврокубках наступної весни, але про це говорити поки зарано. До того ж за словами Роберто Де Дзербі, головне завдання "Шахтаря" - повернутися на вершину в українській Прем'єр-лізі.

А в чемпіонаті України "Шахтар" наразі посідає друге місце, відстаючи на три очки від київського "Динамо". Чемпіонська боротьба у самому розпалі, і розв'язка настане лише навесні. Оскільки між собою цієї осені наші лідери вже зіграли, головне завдання на найближчий час - не втрачати очки у зустрічах з іншими командами.

Полтавська "Ворскла" належить до числа тих команд, що спроможні зіпсувати настрій нашим грандам. На даний момент команда Юрія Максимова посідає третє місце з двоочковим відставанням від "Шахтаря". Якщо "Ворскла" виграє цей матч, вона опиниться в зоні Ліги чемпіонів.

Немає сумнівів, що "Шахтар" від самого початку візьме м'яч під контроль і спробує виснажити суперника своїм володінням. А "Ворскла", як то кажуть, буде битися-боротися, що теж за певних обставин може принести результат. Іншими словами, кожен із суперників спробує досягти мети доступними для себе засобами. Різниця тільки в тому, що "Ворсклу" за поразку ніхто не засудить, тоді як для "Шахтаря" друга невдача поспіль вкрай небажана.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!