0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Від Харкова до Одеси: джекпот для всієї України!

Чергового зірваного джекпоту в "Спортпрогнозі" довелося чекати більше половини місяця. До тиражу з порядковим номером 681 джекпот встояв 16 разів поспіль, і тільки із сімнадцятої спроби головний виграш знайшов свого героя. А якщо бути зовсім точним, то героїв у нас відразу п'ять, вони й розділили між собою 410 000 гривень!

Потрібно сказати, що в тиражі взагалі не було нічиїх, а гучні сенсації обійшли його стороною. Найнесподіванішою стала мінімальна перемога "Орхуса" над "Ольборгом" у чемпіонаті Данії, на яку було зроблено 23% ставок. З певним перебільшенням до несподіванок можна віднести й гостьову перемогу "Вереса" над "Чорноморцем" (26%). До слова, якби одеська і рівненська команди зіграли внічию, то й джекпот не знайшов би свого володаря. Не забий "Порту" переможний гол у ворота "Мілана" або зіграй унічию "Атлетико" і "Ліверпуль" - джекпот теж перекочував би в наступний тираж.

У програмі знайшлося місце для трьох очевидних пар. Це іспанські результати - перемоги "Еспаньола" та "Бетиса" (77% і 68% відповідно). До речі, єдиний гол у ворота "Алавеса" гравці "Бетиса" забили на 89-й хвилині. Найбільше розчарування викликала перемога ще однієї іспанської команди. У Лізі чемпіонів мадридський "Реал" декласував донецький "Шахтар", на що було зроблено 66% ставок. Тепер в активі "Шахтаря" лише одне набране очко, нуль забитих голів і примарні шанси навіть на третє місце у своїй групі.

А тепер час розповідати про переможців. Троє з них витратили на гру зовсім невеликі суми: прогнозисти з Одеси та Миколаєва - по 15 гривень, мешканець Дніпра - 20 гривень. І треба ж такому статися, щоб із трьох-чотирьох варіантів один виявився абсолютно точним! Кожен із цих прогнозистів заробив по 82 000 гривень.

Мешканець Харкова зіграв за системою з чотирьох "подвійних", одного "потрійного" і восьми "ординарів". Витрати склали 240 гривень, а виграш - 84 844 гривні. Цікаво, що "подвійними" були закриті обидві іспанські пари, де виділявся явний фаворит, а в матчі "Аякс" - "Борусія" один із п'яти переможців використав усі можливі варіанти.

Ще один переможець із Херсона. Він застосував важку артилерію у вигляді системи на 1280 гривень. Це вісім "подвійних" і чотири "ординари". Для "ординарів" були використані перемоги "Бетиса", "Еспаньола", "Порту" і "Реала". Всі інші - подвійні результати, причому в семи з них виключалася нічия. Загальний виграш за чеком склав 86 660 гривень.

Отже, від початку року зірвано вже 24 "спортпрогнозівських" джекпоти на загальну суму 8 840 000 гривень. Вітаємо всіх переможців!


Ми у Viber!