0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
ЦСКА - Зоря: на що сподівається Віктор Скрипник? Прогноз на 684 тираж

Перша в історії Ліга конференцій складається для "Зорі" надзвичайно невдало. Після жеребкування здавалося, що в такій групі команда Віктора Скрипника точно буде боротися за друге місце. Але зараз ми маємо дві поразки у двох матчах - від норвезького "Буде/Глімта" (1-3) та італійської "Роми" (0-3). Потрібно сказати, що в кваліфікації Ліги Європи "Зоря" теж програла два матчі з двох, ось тільки в серпні її суперником був віденський "Рапід". Здобути першу перемогу або принаймні нічию в нинішньому євросезоні "Зоря" спробує у столиці Болгарії, де відбудеться її матч проти софійського ЦСКА.

Армійці теж стартували невдало. Спочатку був гостьовий розгром від "Роми" (1-5), а потім - домашня нічия з "Буде/Глімтом" (0-0). У чемпіонаті Болгарії ЦСКА намагається конкурувати з "Лудогорцем" і поки що відстає від лідера всього на два очки. Після міжнародної паузи армійці обіграли "Ботев" із Пловдива (3-2), тоді як "Зоря" була розгромлена "Шахтарем" із рахунком 6-1...

Нищівна поразка від "Шахтаря" ще раз показало, що з нинішньою "Зорею" не все гаразд. У Віктора Скрипника дуже обмежений кадровий ресурс, а тепер до числа травмованих додалися Вернидуб і Назарина. Крім них, у Софії не зіграють Кабаєв і Кочергін. Усі четверо - безальтернативні гравці основного складу.

Через низку причин команду кидає то в жар, то в холод, і наразі не видно, за рахунок чого вона може повернутися на переможну хвилю. Крім усього іншого, вже незабаром у Скрипника закінчується контракт із клубом, і продовжувати його не збирається жодна зі сторін. А якщо вам цікаво, чому клуб і головний тренер не можуть розійтися прямо зараз, то відповідь на це питання дуже банальна: ніхто не хоче виплачувати досить велику неустойку.

Отже, приводів для оптимізму перед виїздом до Софії у нас майже немає. Психологічний стан футболістів залишає бажати кращого, лазарет команди переповнений, у нинішньому євросезоні "Зоря" програла всі свої матчі. Надія хіба що на те, що наша команда зустрінеться з рівним за класом суперником, а значить за певних обставин цілком можна сподіватися на набрані очки.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!