0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Перемога України - гарна прикмета для "Спортпрогнозу"!

До фінальної стадії Євро активно готуються не тільки учасники турніру, але й любителі "Спортпрогнозу" - українського тото номер один. Останнім часом футбольні прогнозисти демонструють чудову форму, зриваючи джекпоти із неймовірною регулярністю. Попередній знайшов свого володаря у 547 тиражі, коли Україна перемогла Північну Ірландію (1-0). Від того часу не минуло навіть тижня, і ось ми маємо можливість привітати нових переможців. Чому у множині, запитаєте ви? Справа в тому, що за підсумками 551 тиражу всі 12 результатів правильно спрогнозували відразу 10 учасників! Вони й розділили між собою 280 000 гривень.

За своїм наповненням 551 тираж вийшов досить екзотичним. Його програму відкривали збірні України та Кіпру, а далі були справжні футбольні джунглі. Та любителі "СП" в них не заблукали. Навпаки, дехто з вас виловив у цій каламутній воді свою золоту рибку. До слова, це далеко не перший випадок, коли джекпот у "Спортпрогнозі" розриває велика кількість учасників. Найсвіжішим є минулорічний приклад, коли в 129 тиражі 290 000 гривень розділили 26 чоловік.

У більшості матчів із програми 551 тиражу був присутній явний фаворит. І треба ж такому статися, щоб усі вони здобули перемоги! Сенсацій у понеділок не було взагалі, а найнесподіванішою стала нічия між "Валюром" і "Вікінгуром" у чемпіонаті Ісландії (23% ставок). Але загалом тираж вийшов напрочуд прогнозованим - показник "угадуваності" відразу семи пар перевищив 50%. А найочікуванішою стала перемога збірної України з результатом 92%.

Це був останній контрольний матч української дружини перед стартом Євро-2020. У вівторок команда Андрія Шевченка відправилася до Бухареста, де відбудеться заключний етап підготовки. А вже в неділю, 13 червня, збірна України зіграє стартовий поєдинок проти голландців. Хочеться вірити, що Євро-2020 принесе українським уболівальникам чимало позитивних емоцій. А в тому, що шанувальникам "Спортпрогнозу" чемпіонат Європи принесе нові зірвані джекпоти, немає жодних сумнівів!


Ми у Viber!