0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Бізнесвумен з Житомира виграла мільйон гривень у «Лото-Забава»!

У Житомирі з'явився новий мільйонер! Вдруге поспіль джекпот «Лото-Забава» виграють житомиряни. Якщо минулого разу удача посміхнулася 27-річному електромонтеру, який придбав білет після перегляду відео про мільйонера у Facebook, то цього разу фортуна обрала місцеву бізнесвумен — пані Ганну.

Пані Ганна вже давно є відданою учасницею «Лото-Забава». Вона ділиться: «Щонеділі я беру кілька білетів і з нетерпінням чекаю розіграшу. Для мене це своєрідний ритуал — можливість відпочити, зосередитися на собі і, звісно, відчути емоції від участі в лотереї й можливості виграти гроші».

Коли пані Ганна почула, що виграшний білет було придбано у Житомирській області, вона одразу ж перевірила свої білети й виявила, що один із них належить саме їй. Її реакція була несподівано спокійною. Вона розповідає: «Я просто поклала виграшний білет у кишеню й пішла займатися своїми справами. Це неймовірно, але я зберегла холодний розум навіть із мільйоном у кишені». Про свій виграш вона поки що нікому не розповіла: «Коли гроші будуть на рахунку — тоді й розкажу».

Плани на виграш у пані Ганни вже є. Вона планує раціонально розпорядитися коштами: «Насамперед встановлю сонячні панелі для будинку, бо це вже не розкіш, а необхідність. Решту грошей використаю для інших потреб».

До речі, білет у якому опинився виграш, коштував всього 45 гривень.

Панні Ганна стала третім мільйонером «Лото-Забава» у цьому році і 434-м мільйонером за всю історію існування цієї лотереї.


Поділитись:
27 серпня 2024
Ми у Viber!