0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Спортпрогноз: хто хоче стати мільйонером?

Останнім часом в українському тото №1 відбуваються дивовижні речі. Зокрема, джекпот тримається вже 85 тиражів! Це нова рекордна позначка в історії "Спортпрогнозу", адже ще ніколи серія без зірваних джекпотів не тривала так довго. Попередній рекорд був встановлений на початку червня, коли після 84-х тиражів джекпот досягнув позначки 715 000 грн. Однак тепер розмір головного виграшу значно більший - це неймовірні 1 090 000 грн!

Саме стільки буде на кону в 666 тиражі, програму якого відкриває матч "Зальцбург" - "Динамо". Переможець цього протистояння заповнить одне із семи вакантних місць у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Минулої середи суперники провели зустріч у польському Любліні, яка завершилася перемогою австрійців із рахунком 2-0. Георгій Бущан пропустив по голу в кожному з таймів, однак до нього не може бути жодних претензій. Більш того, якби не блискучі сейви нашого голкіпера, все могло закінчитися значно гірше для українського клубу.

І знову підопічних Шовковського підвела реалізація гольових моментів. Вони створили чимало нагод біля воріт суперника, ось тільки не змогли ними скористатися. Особливо в цьому сенсі відзначився Андрій Ярмоленко, якому в Любліні катастрофічно не щастило. "Динамо" точно не мало програвати цей матч, але рахунок на табло, ї його вже не можна змінити.

Відіграти таке відставання на полі "Зальцбурга" буде вкрай важко. Команда Пепа Ліндерса переконливо розпочала нинішній сезон, здобула три перемоги поспіль в австрійській Бундеслізі, а в кваліфікації Ліги чемпіонів по сумі двох матчів пройшла "Твенте". До речі, 41-річний Ліндерс очолив "Зальцбург" тільки влітку, а раніше він був асистентом Юргена Клоппа в "Ліверпулі".

Потрібно зауважити, що сьогоднішні суперники перенесли матчі своїх чемпіонатів на минулих вихідних. І все заради сорока мільйонів євро, які гарантовано отримають учасники групового турніру Ліги чемпіонів. Залишається додати, що прийом прогнозів на 666 тираж триватиме до 21:25, а стартовий свисток у матчі "Зальцбург" - "Динамо" пролунає о 22:00.

Актуальну інформацію про лотерею тото "Спортпрогноз" ви можете знайти на наших сторінках у Telegram і Facebook.

Спортпрогноз у Telegram: https://t.me/sportprognoz_MSL

Спортпрогноз у Facebook: https://www.facebook.com/sportprognozvidmsl


Поділитись:
27 серпня 2024
Ми у Viber!