0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Тиск на чесний бізнес неприпустимий – ТОВ «М.С.Л.»

16 серпня 2024 року Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ) видала розпорядження №675/2480, що передбачає впровадження обмеження доступу до офіційного веб-сайту провідного оператора державних лотерей в УкраїніТОВ «М.С.Л.» www.msl.ua. Компанія вважає це рішення засобом тиску окремих державних органів на чесний бізнес і готова оскаржувати його у законному порядку.

Державні заходи, спрямовані на боротьбу з нелегальними гральним бізнесом, часто завдають шкоди й легальним учасникам ринку, які діють виключно в рамках закону. В умовах воєнного стану це стає додатковим викликом, оскільки накладені обмеження ускладнюють діяльність компанії, яка протягом багатьох років залишається надійним платником податків та партнером держави у розвитку соціальних програм та підтримці спорту.

ТОВ «М.С.Л.» звертається до державних органів із закликом переглянути це рішення та знайти баланс між контролем ринку та підтримкою компаній, які сумлінно виконують свої зобов’язання перед державою та суспільством.

Компанія продовжує працювати згідно з чинним законодавством, дотримуючись усіх вимог регуляторів та принципів прозорості і чесності. У зв'язку з цією ситуацією, ТОВ «М.С.Л.» підготувала звернення до відповідних органів. Ми також плануємо відстоювати наші права в судовому порядку, аби продовжувати приносити радість та позитивні емоції нашим гравцям.


Поділитись:
19 серпня 2024
Ми у Viber!