0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Пенсіонерка з Калуша виграла 190 000 гривень у «Лото-Забава»

Пенсіонерка з Калуша стала переможницею лотереї «Лото-Забава», вигравши 190 000 гривень. Щасливицю звуть пані Марія, і лотерейні білети вона придбала як подарунок собі на день народження.

«Час від часу я купую лотереї, і оскільки наближався мій день народження, я вирішила зробити собі символічний подарунок у вигляді трьох лотерейних білетів. Мабуть, усі вірять у дива чи очікують сюрпризи у свій день народження, тому весь святковий тиждень я відчувала, що щось хороше має статися», — розповідає пані Марія.

Сюрприз вдався: один із лотерейних білетів приніс їй виграш у розмірі 190 000 гривень. Про це вона дізналася на тій самій точці продажу лотерей, де купувала свої білети — на вулиці Дзвонарська, 14,  у кіоску супермаркету «Гостинний Дім».

«Я повернулася додому неймовірно щаслива, а тут приходить мій брат і каже: "Слухай, я десь прочитав, що у Калуші виграли у «Лото-Забава», ти часом не купувала лотереї? Може, це тобі пощастило?". А я йому: "Ну сідай, зараз я тебе здивую!"», – пригадує пані Марія. «Він був шокований новиною. Мабуть, тепер у «Лото-Забава» буде ще один учасник», — додає вона.

Пані Марія також зазначила, що ще не вирішила на що витратить виграш: «Як то кажуть, будемо бачити. Але це чудове доповнення до моєї невеликої пенсії».


Поділитись:
26 липня 2024
Ми у Viber!